Libnet.ro
UNICEF

16:15

Procurorul general al SUA, Jeff Sessions, a avut mai multe contacte cu ambasadorul rus in timpul campaniei prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Procurorul general al SUA, Jeff Sessions, a avut mai multe contacte cu ambasadorul rus in timpul campaniei prezidentiale

Procurorul general al Statelor Unite, Jeff Sessions, a avut cel putin doua discutii cu ambasadorul Rusiei la Washington in timpul campaniei prezidentiale din SUA, potrivit presei americane. continuă pe România Liberă

Administratia Trump, un nou scandal: Procurorul general al Statelor Unite, Jeff Sessions, a avut mai multe contacte cu ambasadorul rus in timpul campaniei prezidentiale

CProcurorul general al Statelor Unite, Jeff Sessions, a avut cel putin doua discutii cu ambasadorul Rusiei la Washington in timpul campaniei prezidentiale din SUA, potrivit presei americane.

Acuzat ca ar fi avut contacte rusii, procurorul general al SUA spune ca se va recuza din orice ancheta

Procurorul general al SUA, Jeff Sessions, acuzat ca a ascuns faptul ca a avut contacte cu ambasadorul Rusiei, in timpul campaniei electorale americane, a declarat joi ca se va recuza daca va fi nevoie din orice ancheta legata de ingerinta Rusiei in campania prezidentiala americana, informeaza AFP.

Presedintele Donald Trump sustine ca are incredere completa in Jeff Sessions, in ciuda discutiilor purtate cu Kisliak

Presedintele Donald Trump a declarat joi seara ca are in continuare incredere completa in legatura cu Jeff Sessions, desi s-au inmultit apelurile cu privire la recuzarea sau demiterea acestuia de la conducerea departamentului de Justitie, dupa ce presa americana a dezvaluit ca Procurorul-General a ascuns in timpul audierilor din Congres discutiile purtate cu ambasadorul rus de la Washington, Serghei Kisliak, relateaza NBC News.

Un nou scandal loveste administratia Donald Trump: Procurorul General a discutat de doua ori cu ambasadorul Rusiei in timpul campaniei prezidentiale

Procurorul General al Statelor Unite, Jeff Sessions, se afla in centrul unui scandal dupa ce jurnalistii de la Washington Post s-a intalnit de doua cu ambasadorul Rusiei la Washington, Sergey.

Procurorul general: in dosarul privind OUG 13 au fost cercetate aspecte de urmarire penala

Procurorul general Augustin Lazar a declarat marti, in plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca in dosarul in care se cerceteaza OUG 13 a gasit inclusiv aspecte de urmarire penala.

Procurorul general al Romaniei scapa de ancheta Inspectiei Judiciare: Nici eu nu stiam de cata incredere ma bucur. Acum am aflat (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, scapa de ancheta Inspectiei Judiciare. Acesta a declarat dupa discutiile avute in plenul CSM ca se bucura de increderea magistratilor. Asadar nu.

CSM nu il va cerceta disciplinar pe procurorul general Augustin Lazar, in dosarul elaborarii Ordonantei 13: A fost un test pentru independenta magistratilor

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis ca nu-l va cerceta disciplinar pe procurorul general Augustin Lazar, pentru declaratiile facute in dosarul Ordonantei 13.

Statul american Illinois, afectat de mai multe tornade puternice. O persoana a murit si numeroase pagube au fost raportate (VIDEO)

Cel putin patru tornade au avut loc marti seara in mai multe regiuni din statul american Illinois. Tornadele au venit cu grindina de mari dimensiuni si vant puternic si au provocat multe.

Antena 1 a fost amendata de CNA pentru mai multe editii Acces direct in care s-a vorbit despre Ambulanta Neagra care rapeste copii

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat postul de televiziune Antena 1 pentru mai multe editii ale emisiunii Acces Direct, din luna septembrie a anului trecut, in care s-a discutat despre o masina de Salvare care ar rapi copii si despre cazul unei minore care ar fi avut o relatie amoroasa cu tatal vitreg.

Franta si Germania sustin ideea unei Europe cu mai multe viteze: Ministrii de Externe din cele doua tari au transmis o declaratie comuna in acest sens

Ministrii de Externe din Franta si Germania au transmis, intr-o declaratie comuna ca sustin ideea unei Europe cu mai multe viteze, informeaza HotNews. ro. Prin aceasta pozitie, Jean-Marc Ayrault.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )