Libnet.ro
UNICEF

15:31

Antena 1 a fost amendata de CNA pentru mai multe editii Acces direct in care s-a vorbit despre Ambulanta Neagra care rapeste copii

Adevărul Adevărul,
Antena 1 a fost amendata de CNA pentru mai multe editii Acces direct in care s-a vorbit despre Ambulanta Neagra care rapeste copii

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat postul de televiziune Antena 1 pentru mai multe editii ale emisiunii Acces Direct, din luna septembrie a anului trecut, in care s-a discutat despre o masina de Salvare care ar rapi copii si despre cazul unei minore care ar fi avut o relatie amoroasa cu tatal vitreg. continuă pe Adevărul

Un club din Sectorul 4 fara autorizatie a fost inchis si mai multe localuri din Capitala au fost amendate de politisti

Un club din Sectorul 4 care nu avea autorizatie de functionare a fost inchis, in noaptea de sambata spre duminica, iar mai multe cluburi si baruri au fost amendate de politistii locali, majoritatea pentru ca vindeau produse expirate si pentru ca in localuri se fuma, relateaza news. ro.

Aproape 2,5 kilograme de droguri, confiscate de politisti de la traficanti din mai multe grupari

Aproape 2,5 kilograme de droguri au fost confiscate de politisti de la traficanti din mai multe grupari, peste 50 dintre acestia fiind retinuti sau arestati in urma perchezitiilor facute in ultimele doua saptamani, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Renate Weber:Parlamentul roman ar trebui sa lanseze o dezbatere privind ideea unei Europe cu mai multe viteze

Parlamentul Romaniei ar trebui sa demareze o dezbatere privind ideea unei Europe cu mai multe viteze, pentru a stabili pozitia tarii in aceasta privinta, a declarat marti, in cursul unei intalniri cu jurnalistii, europarlamentarul ALDE Renate Weber. La randul sau, colegul sau de grup parlamentar european, Mircea Diaconu, a anuntat ca ALDE va face, in viitor, interpelari nationale pe astfel de teme, pentru lansarea unor discutii.

Sediul Primariei Spulber a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit

Mai multe echipaje de pompieri actioneaza la fata locului pentru stingerea incendiului care se manifesta in special la acoperis.

Peste 23.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Giurgiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Vant puternic in Turnu Severin. Mai multe acoperisuri zburate de pe cladiri

Mai multe echipaje de la ISU Drobeta actioneaza sambata dimineata pentru a indeparta elemente din acoperisurile smulse de pe cladiri din cauza vantului puternic.

Diferenta dintre domn, domnitor si voievod: de ce conducatorii Tarii Romanesti au fost numiti in mai multe feluri

De multe ori, cand ne referim la conducatorii Tarii Romanesti folosim, fara sa stim, o titulatura gresita. Istoricii ne arata ca, de fapt, exista diferente reale intre cele trei categorii: domn, domnitor si voievod.

Mai multe gospodarii din sudul Republicii Moldova au fost inundate VIDEO

In jur de zece gospodarii din orasul Comrat au fost inundate in ziua de duminica, 26 februarie, iar in unele curti apa a ajuns si in casa. Incindetul a fost cauzat de scurgerea apei din lacul din apropierea orasului Comrat in raul Ialpug.

ASF a primit 72 de cereri de conciliere din partea clientilor, cele mai multe in legatura cu RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a primit 72 de cereri de conciliere din partea clientilor nemultumiti, dintre care 27 au fost rezolvate definitiv, majoritatea privind asigurarile auto obligatorii RCA), in conditiile in care nu exista o transparenta a modului in care sunt calculate daunele, iar felul in care asiguratorii transmit informatiile creaza suspiciuni, a declarat vineri directorul directiei financiar-administrative din ASF, Claudiu Stanescu.

Primaria Sectorului 1 vrea sa incheie o intelegere de cooperare in mai multe domenii cu Sectorul Centru al Chisinaului

Primaria Sectorului 1 al Capitalei vrea sa incheie o intelegere de cooperare cu Sectorul Centru al Municipiului Chisiniu din Republica Moldova, pentru dezvoltarea relatiilor economice si culturare, precum si pentru colaborarea in domenii ca protectia mediului, educatie si turism, potrivit unui proiect de hotarare care va fi supus aprobarii in sedinta de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )