Libnet.ro
UNICEF

14:45

Procurorul sef adjunct al DNA: Sunt 20 de delegati, inclusiv pe functii de conducere / Tudorel Toader: Astept un raspuns complet

Hotnews Hotnews,
 Procurorul sef adjunct al DNA: Sunt 20 de delegati, inclusiv pe functii de conducere / Tudorel Toader: Astept un raspuns complet

Procurorul-sef adjunct al DNA, Calin Nistor, a transmis ca sunt 20 de procurori delegati, inclusiv pe functii de conducere si niciunul detasat la DNA, potrivit jurnalistei Sorina Matei, dupa ceministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca va solicita situatia procurorilor detasati sau delegati din institutie si daca au fost respectate conditiile legale. in urma precizarilor lui Nistor, Toader a spus ca inca asteapta raspunsul complet. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, catre procurorul-sef adjunct DNA: Sunt 20 de delegari; ramanem in asteptarea unui raspuns corect

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat sambata, in replica la afirmatia procurorului-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie Nistor Calin, potrivit caruia doar 7 sau 8 procurori sunt.

Procurorul sef adjunct al DNA Calin Nistor: Este constituit un grup de lucru care analizeaza situatia achitarilor din ultima perioada, cine a gresit va plati

Procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie Calin Nistor a declarat, vineri, ca la DNA a fost constituit un grup de lucru care analizeaza situatia achitarilor din ultima perioada, el spunand ca cine a gresit va plati.

Procurorul sef adjunct al DNA, Calin Nistor, face dezvaluiri EXCLUSIVE in Actualitatea romaneasca, pe B1 TV (VIDEO)

De 12 ani este procuror DNA si de 5 ani este procuror sef adjunct al DNA. Nistor Calin, cel mai greu om din Directia Nationala Anticoruptie, iese in primul interviu, acordat in direct, intr-un studio de.

Calin Nistor, procurorul sef-adjuct DNA, face lumina privind cele 300 de dosare cu magistrati: Care este numareal real de inculpati si suspecti (VIDEO)

Invitat in emisiunea Sorinei Matei de pe B1TV, Calin Nistor, procuror-sef adjunct al DNA, a facutmai multe precizari privind cele 300 de dosari cu magistrati despre care a vorbit procurorul Marius Iacob in.

Cine e Giorgiana Hosu, delegata in functia de procuror sef adjunct al DIICOT

Giorgiana Hosu a fost delegata, pentru o perioada de sase luni, in functia de procuror-sef adjunct al DIICOT, in urma unei decizii luata de procurorul general Augustin Lazar. Potrivit unor surse judiciare,.

Giorgiana Hosu a fost delegata in functia de procuror-sef adjunct al DIICOT

Procurorul Giorgiana Hosu a fost delegata in functia de procuror-sef adjunct al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a confirmat pentru News. ro seful DIICOT, Felix Banila.

Control in DNA. Oamenii lui Kovesi, verificati la dosare

Procurorii din DNA sunt evaluati la dosare dupa valul de achitari. Cel mai mare rebut profesional este o achitare, spune procurorul-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie. Magistratii care nu.

Adjunctul DNA, C.Nistor: Nu voi candida pentru sefia Directiei. Trebuie facut curat n DNA

Procurorul-sef adjunct al DNA, Calin Nistor, a declarat ca nu este hotarat daca isi va depune candidatura pentru sefia Directiei, insa inclina sa nu o faca, precizand ca cel care va prelua conducerea trebuie sa fie un om din interiorul institutiei, care sa efectueze o evaluare urgenta, potrivit Mediafax.

Masuri dure in interiorul DNA dupa valul de achitari. Adjunctul DNA, Nistor Calin: Un grup de lucru analizeaza. Cine a gresit grav va raspunde (VIDEO)

Procurorul-sef adjunct al DNA Calin Nistor a fost invitatul Sorinei Matei in editia de vineri seara a emisiunii Actualitatea Romaneasca. Unul din subiectele discutate a fost cel al achitarilor care au venit.

O noua lovitura primita de fostul-sef al DNA Prahova, Lucian Onea: Decizie de ultima ora a iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins joi cererea fostului procuror-sef al DNA Prahova, Lucian Onea, privind ridicarea masurii preventive a controlului judiciar impus de Parchetul General in dosarul in ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )