Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul Vasile Popa de la Bihor a fost trimis in judecata, in arest preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorul Vasile Popa de la Bihor a fost trimis in judecata, in arest preventiv

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, Vasile Popa, a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv pentru mai multe fapte de coruptie, printre care santaj, luare de mita, abuz in serviciu, favorizarea faptuitorului si trafic de influenta, a anuntat Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Seful Serviciului de Medicina Legala, trimis in judecata in cazul unei prelevari de organe

Dupa ce a fost arestat in aceasta toamna, fostul prim-procuror al Parchetul Tribunalului Bihor, Vasile Popa, a fost trimis in judecata pentru santaj, luare de mita si abuz in serviciu. in acelasi dosar, alaturi de Popa va fi judecat si Gabriel Mihalache, seful Serviciului de Medicina Legala Bihor dar si afaceristul Alin David.

DNA: Senatorul Sorin Lazar a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Senatorul Sorin Lazar a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Alaturi de Lazar, a fost trimis in.

Fostul primar al Craoivei, Antonie Solomon, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al Craoivei, Antonie Solomon, a fost trimis in judecata pentur abuz in serviciu, in cazul restituirii in natura a unui imobil, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost trimis in judecata pentur abuz in serviciu, in cazul restituirii in natura a unui imobil, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata de DNA pentru implicarea in evaziune cu motorina

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru sprijinirea unui grup acuzat de evaziune cu motorina, anchetatorii sustinand ca parlamentarul, pentru interventiile sale, ar fi.

Abia eliberat, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost trimis din nou in judecata

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, eliberat conditionat din inchisoare in noiembrie, dupa ce a fost condamnat pentru fapte de coruptie, a fost trimis in judecata de procurorii craioveni, pentru abuz in.

Fostul prim-procuror de la Parchetul Bihor, trimis in judecata pentru mita si santaj

Fostul prim-procuror de la Parchetul Tribunalului Bihor, Vasile Popa, a fost trimis in judecata pentru santaj, luare de mita si abuz in serviciu, dupa ce a pretins sume de bani de la diverse persoane, ca sa le ajute cu solutii favorabile in anchete penale, transmite Mediafax.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Marius Oprescu, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Marius Oprescu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Olt, dar si presedinte al PSD Slatina si prim-vicepresedinte al PSD Olt, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa si risca sa ajunga dupa gratii. Procurorii Parchetului Curtii de Apel Craiova au terminat, saptamana trecuta, cercetarile in dosarul penal imprumutat de la colegii de la Olt in octombrie 2013. Acum se asteapta doar repartizarea aleatorie si demararea procesului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )