Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul prim-procuror de la Parchetul Bihor, trimis in judecata pentru mita si santaj

România Liberă România Liberă,
Fostul prim-procuror de la Parchetul Bihor, trimis in judecata pentru mita si santaj

Fostul prim-procuror de la Parchetul Tribunalului Bihor, Vasile Popa, a fost trimis in judecata pentru santaj, luare de mita si abuz in serviciu, dupa ce a pretins sume de bani de la diverse persoane, ca sa le ajute cu solutii favorabile in anchete penale, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

DNA: Deputatul Dorinel Ursarescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, alaturi de alte trei persoane, printre care fostul sef al Directiei pentru Accize Bacau, un inspector de la Autoritatea Nationala a Vamilor, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

DNA: Senatorul Sorin Lazar a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Senatorul Sorin Lazar a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Alaturi de Lazar, a fost trimis in.

Senatorul PSD Sorin Lazar, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Senatorul PSD Sorin Constantin Lazar a fost trimis astazi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA), acuzat de abuz in serviciu, pentru presupuse fapte comise cand a fost primar al comunei Strunga, din judetul Iasi.

Politistul Constantin Nutu din Dragasani, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Constantin Tiberiu Nutu, agent de politiei in cadrul Politiei municipiului Dragasani, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu, folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Deputatul Ion Dinita si presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu si deputatul Ion Dinita au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte sapte persoane si o societate comerciala,.

Afaceristi trimisi in judecata pentru inselarea unei firme de leasing

Omul de afaceri Dan Leasa si alte 17 persoane a fost trimisi in judecata de procurorii DNA, care ii acuza ca au inselat cu aproape 32 de milioane de lei compania Marfin Leasing IFN. Procurorii spun ca inculpatii au incheiat cu societatea contracte de leasing pentru 72 de utilaje de constructii. Dan Leasa va fi judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat, inselaciune si spalare de bani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )