Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, trimis in judecata

Hotnews Hotnews,
 Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, trimis in judecata

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme, fiind acuzat ca a primit bani de la studenti pentru lucrari de licenta si le-a promis acestora note corespunzatoare, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE, Cosmin Serbanescu, trimis in judecata

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Cosmin Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme, fiind acuzat ca a primit intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, trimis in judecata pentru spagile luate de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General,dupa ce a luat spaga de la studenti si a facut trafic de influenta, conform Agerpres.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, trimis in judecata pentru ca a luat mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori FFABBV) din cadrul Academiei de Studii Economice, Iuliu Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii PiCCJ, in stare de arest preventiv, el fiind acuzat de luare de mita 42 de fapte) si trafic de influenta 2 fapte).

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE a fost trimis in judecata

Procurorii Parchetului instantei supreme l-au trimis in judecata pe prodecanul Facultatii de Finante-Banci dinASE Bucuresti, scrie Mediafax. Iuliu Cosmin Serbanescu, aflat in arest, este acuzat ca a.

Rechizitoriu: Fabrica de diplome la ASE - Profesor presat sa le faca lucrarile studentilor pentru a umfla norma de masteranzi / student care publica, pe spaga, articole de cercetare in reviste academice

La Academia de Stiinte Economice Bucuresti functiona o asa-numita fabrica de diplome, in care unii profesori erau fortati de sefi sa le faca si lucrarile de licenta unor studenti, pentru a creste artificial numarul licentiatilor, in vederea promovarii la masterat, reiese din rechizitoriul procurorilor, prin care a fost trimis in judecata prodecanul Facultatii de Finante Banci din ASE Iuliu Serbanescu. Mai mult, un student cu restante a reusit sa semneze, intr-o revista academica, un articol de cercetare scris, de fapt, de profesorul caruia i-a dat spaga.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )