Libnet.ro
UNICEF

08:00

Productia de Coca Cola, oprita in Venezuela din lipsa de zahar

Adevărul Adevărul,
Productia de Coca Cola, oprita in Venezuela din lipsa de zahar

Imbuteliatorul venezuelean al Coca-Cola a oprit productia din cauza lipsei de zahar, scrie Reuters, in conditiile in care Venezuela se afla in colaps, cu o recesiune adanca provocata de scaderea preturilor petrolului si nationalizarea fabricilor private, in timp ce proteste spontane au loc frecvent in tara. continuă pe Adevărul

Coca-Cola opreste productia in Venezuela. Motivul incredibil pentru care s-a ajuns la aceasta decizie

Coca-Cola a anuntat ca opreste productia la unitatile sale de imbuteliere din Venezuela, conform Sky News. Conform sursei citate, compania a luat aceasta decizie ca urmare a penuriei de zahar generate.

Situatie fara precedent pentru Coca-Cola. Motiv incredibil pentru care compania va opri productia

Situatie fara precedent in Venezuela, acolo unde reprezentantii Coca-Cola au luat o masura fara precedent. in aceasta tara problemele par sa nu se mai rezolve. Venezuela se confrunta cu o situ.

Conducerea Senatului a amanat decizia privind dosarul Corlatean, din lipsa de cvorum

Biroul Permanent al Senatului se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, pentru a stabili calendarul dezbaterii in cazul cererii formulate de Directia Nationala Anticoruptie DNA) privind inceperea urmaririi penale a fostului ministru Titus Corlatean, in dosarul votului din diaspora de la alegerile prezidentiale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )