Libnet.ro
UNICEF

16:30

Productia de furaje, o oportunitate pentru companiile romanesti din sectorul agricol

Hotnews Hotnews,
 Productia de furaje, o oportunitate pentru companiile romanesti din sectorul agricol

Productia de furaje din Uniunea Europeana raportata la cererea locala a scazut anul trecut, in comparatie cu anii precedenti, ca urmare a secetei, conform Comisiei Europene. Impactul lipsei de apa din sol a fost semnificativ si la nivel global, influentand oferta mondiala de furaje. continuă pe Hotnews

ADRIAN TANASE, BVB: Piata de capital nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru pastrarea economiilor

Piata de capital nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toti romanii de a-si tine economiile, a declarat, sambata, in cadrul Forumului Investitorilor Individuali, Adrian Tanase, CEO al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ADRIAN TANASE (BVB): Bursa nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toti romanii sa economiseasca

Piata de capital nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toti romanii de a-si tine economiile, a declarat, sambata, in cadrul Forumului Investitorilor Individuali, Adrian Tanase, CEO al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

RADET intrerupe pentru 48 de ore furnizarea agentului termic in zona Progresul din Sectorul 4 al Capitalei

RADET anunta ca va intrerupe pentru 48 de ore furnizarea agentului termic in zona Progresul din Sectorul 4 al Capitalei pentru lucrari la magistrala din zona veche de 34 de ani, si care alimenteaza jumatate dintre locuintele din sector. Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare pentru Copii Nicolae Robanescu vor fi afectate.

Spectacol de exceptie la Centrul cultural UNESCO din Sectorul 4: Pe scena au urcat doua trupe de tineri actori(VIDEO)

Spectacol de exceptie la centrul cultural UNESCO din sectorul 4 al Capitalei. Pe scena au urcat, rand pe rand, doua trupe de tineri actori care s-au adresat publicului de toate varstele. Visul unei nopti de.

O grupare criminala ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie. Ce s-a intamplat la scurt timp

O grupare criminala care ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie, a fost destramata printr-o actiune comuna a politiilor din cele doua tari. 17 persoane au fost.

Supercom, firma care se ocupa de 20 de ani de salubrizarea din Sectorul 2, vrea sa ia un credit de 12 milioane lei Printre garantii: Creantele prezente si viitoare aferente contractelor cu Primaria Sector 2

Actionarii Supercom, firma care se ocupa de 20 de ani de salubrizarea Sectorului 2, au decis in data de 9 octombrie 2019 sa se imprumute cu 12 milioane de lei de la Banca Comerciala Intesa SanPaolo Romania pentru o perioada de 1 an, in scopul finantarii cheltuielilor necesare desfasurarii activitatii curente, arata o decizie publicata vineri in Monitorul Oficial. Facilitatile de credit vor fi garantate inclusiv cu o ipoteca reala mobiliara asupra creantelor prezente si viitoare aferente contractelor comerciale si actelor aditionale aferente, incheiate de catre firma cu Primaria Sector 2, se arata in decizie. Vezi in articol decizia din Monitorul Oficial.

Enel X funizor al punctelor de incarcare pentru autobuzele electrice din Bogota

Enel X va furniza trei terminale de constructie, infractructura si incarcare a autobuzelor electrice din Sistemul Integrat de Transport al Bogotei. Divizia de servicii electrice a companiei Enel va permite utilizarea a 379 de autobuze electrice in capitala Columbiei, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din Cernauti

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din orasul ucrainean Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al.

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din regiunea Cernauti (VIDEO)

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din regiunea Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al Municipiului.

Acord istoric in Chile pentru schimbarea Constitutiei din timpul dictaturii Pinochet.

Partidele politice din Chile au ajuns la un acord istoric in parlament pentru organizarea unui referendum in aprilie 2020 cu privire la o noua Constitutie, care o va inlocui pe cea din timpul dictaturii lui Augusto Pinochet, in speranta iesirii din criza sociala care afecteaza tara de aproape o luna, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )