Libnet.ro
UNICEF

20:00

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a inregistrat, in mai, cel mai mare declin din ultimii doi ani: -1,8% fata de luna aprilie, anunta Ministerul Economiei de la Berlin, aratand ca situatia este cauzata de zilele libere din sarbatorile legale, de sectorul slab al constructiilor si de efectele geopolitice. continuă pe Ziarul Bursa

Statistica pe 10 ani: Cel mai mare numar de absolventi care au promovat Bacalaureatul, in 2005

59,22% din absolventii de liceu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie - iulie 2014, cu aproape patru procente mai mult decat in 2013.

Hillary Clinton: Angela Merkel este cel mai mare lider al Europei

Fostul secretar american de stat, Hillary Clinton, a caracterizat-o recent pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, drept cel mai mare lider din Europa. Afirmatia diplomatului american a fost facuta duminica, in timpul unei vizite la Berlin, relateaza Reuters.

VIDEO Mall of the World, cel mai mare centru comercial din lume se construieste in Dubai

Proiectele imobiliare din Dubai uimesc de fiecare data prin amploarea lor, iar cel mai recent anunt se refera la demararea lucrarilor de constructie pentru cel mai mare mall din lume, care se va intinde pe o suprafata de 743. 000 de metri patrati.

VIDEO: S-a descoperit cea mai mare pasare marina din istorie

Aripile acestei vietuitoare, Pelagornis Sandersi, au o anvergura de doua ori mai mare decat aceea a albastrosului regal din zilele noastre, afirma autorii acestui studiu, publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences.

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Marti, vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, cu maxime termice cuprinse intre 25 de grade in Delta Dunarii si 34 de grade in Campia de Vest si Lunca Dunarii, informeaza Mediafax. Dupa-amiaza, in vestul si sud-vestul teritoriului disconfort termic va fi ridicat, indicele temperatura-umezeala atingand pe arii restranse pragul critic de 80.

Firma romaneasca Links Associates se afiliaza la cea mai mare companie de PR din lume

Compania romaneasca de comunicare Links Associates a semnat un contract exclusiv de afiliere la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume.

BACALAUREAT 2014 BISTRITA-NASAUD. Ce spune despre examenul de Bacalaureat Alexandra Turcu, absolventa cu nota cea mai mare din judet

Alexandra Turcu este absolventa a Colegiului National Liviu Rebreanu, iar la examenul de Bacalaureat 2014 a obtinut media cea mai mare din judet, 9,96. Tanara spune ca s-a pregatit in timpul anului, iar in ultimele doua saptamani doar a recapitulat si aprofundat materiile.

webPR: Links Associates anunta afilierea in Romania si Serbia la cea mai mare companie de PR din lume, Edelman

Bucuresti, 7 iulie 2014: Compania de comunicare Links Associates a semnat recent un contract exclusiv de afiliere pentru Romania si Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume, parteneriat care pentru Links Associates inseamna acces la o retea globala cu 65 de birouri si peste 5. 000 de angajati iar pentru Edelman, consolidarea prezentei in Europa de Sud-Est.

Cea mai mare nava militara contruita vreodata in Marea Britanie a primit numele Elisabeta

Cea mai mare nava militara contruita vreodata in Marea Britanie a primit numele Elisabeta. Chiar regina a fost cea care a marcat momentul lansarii la apa spargand o sticla de whisky de carena.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )