Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un produs romanesc, care este atat piesa vestimentara, cat si obiect de mobilier, primeste finantare de 60.000 de euro de la UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un produs romanesc, care este atat piesa vestimentara, cat si obiect de mobilier, primeste finantare de 60.000 de euro de la UE

Un produs care poate atat piesa vestimentara, cat si obiect de mobilier, conceput si realizat de o romanca, a obtinut o finantare de 60. 000 de euro de la Uniunea Europeana. Ruumy este un produs multifunctional realizat de designerul Simina Filat,. continuă pe Wall-Street Ro

Casa din Los Angeles dupa care suspina toata lumea. Iata cat costa

Casa din Los Angeles dupa care suspina toata lumea a fost prezentat in cadrul celui mai nou serial/reality show marca Netflix, Selling Sunset! Iata cum arata si, mai ales, cat costa! .

HOROSCOP. Care este ziua ta norocoasa, in functie de zodie

Afla care este ziua norocoasa in functie de zodia ta. BERBEC Nativele sunt persoane norocoase care stiu sa isi duca la indeplinire planurile. Planeta care guverneaza zodia este Marte, prin urmare ziua norocoasa este .

Robotul romanesc care ajuta firmele sa gaseasca angajati primeste finantare de la o firma de HR din Belgia

Happy Recruiter, firma de tehnologie din Tirgu Mures, care a dezvoltat robotul de recrutare Dora, ce ajuta firmele sa gaseasca angajati, a primit o investitie de peste 1 milion de euro de la grupul House of HR din Belgia.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este sensul cuvintelor emigrant, imigrant si migrant

Ana Iorga a explicat la rubrica Pe Cuvant car este sensul cuvintelor emigrant, imigrant si migrant. Trei cuvinte pe care multi le folosesc gresit fara sa respecte riguros sensul fiecaruia. Le folosim atunci.

Galati: Doi copii, de 2, respectiv 5 ani, batuti cu bestialitate de tatal lor. Acesta a filmat agresiunea si a trimis imaginile mamei, care este plecata in strainatate

Un barbat din Galati s-a filmat in timp ce isi lovea copiii cu bestialitate si ii ameninta ca ii omoara, apoi a trimis imaginile sotiei sale, plecata in strainatate. Cei doi copii au fost luati deja de acasa si au fost dusi la o bunica, in timp ce agresorul este anchetat de politisti, transmite Mediafax.

Gabriel Sincu paraseste EY Romania dupa 6 ani! Care este noua pozitie

Consultantul fiscal Gabriel Sincu paraseste EY Romania, dupa 6 ani de activitate in cadrul companiei. Care este noua provocare pe care a decis sa o accepte?.

La 62 de ani face senzatie pe internet. Cum arata bunicuta culturista si care este dieta ei

La 62 de ani, Eva Birath, o femeie din Suedia, uimeste pe toata lumea cu trupul sau. Nici varsta, nici faptul ca este bunica a trei copii nu o impiedica sa faca ceea ce ii place: culturismul. Mai mult, ea.

Ministrul Justitiei reactioneaza in scandalul urias in care este implicat Augustin Lazar

Avem reactia ministrului Justitiei dupa dezvaluirile care indica faptul ca Augustin Lazar ar fi tinut in inchisoare un detinut politic care indeplinea toate conditiile pentru a fi eliberat. Tudorel.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )