Libnet.ro
UNICEF

08:00

Produse de Black Friday pe care si le permite si cel mai sarac roman

Playtech Playtech,
Produse de Black Friday pe care si le permite si cel mai sarac roman

Poate te-ai gandit ca nu ai bani si Black Friday e inutil pentru tine. Se mai intampla, dar nu trebuie sa disperi. Exista reduceri pentru toata lumea. Iata cateva. Black Friday a ajuns sa fie confundat cu eMAG si anul acesta magazinul promite ce-a mao doversificata oferta cu produse. De la fashion la electroIT si []. continuă pe Playtech

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

Black Friday 2017 frigidere. Cele mai bune afaceri de Vinerea Neagra

Black Friday 2017 frigidere. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific, de Black Friday, la eMAG, gasiti modele pentru toate buzunarele. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 incepe.

FAN Courier se asteapta ca Black Friday sa genereze comenzi cu 35% mai mari fata de o zi obisnuita si cu 20% mai mari fata de Black Friday 2016

FAN Courier, cea mai mare companie locala de curierat, estimeaza o crestere cu pana la 35% a volumului comenzilor procesate zilnic, in perioada 17-24 noiembrie, cand este programata cea mai mare campanie nationala de reduceri, Black Friday. Compania a livrat in Black Friday-ul de anul trecut 1,1 milioane pachete, iar pentru a face fata anul acesta a crescut cu 10-15% personalul si a pregatit o echipa de interventie rapida in Bucuresti. Compania are aproape 5. 800 de angajati.

Produse de Black Friday pe care ti le permiti cu doar cateva sute de lei

Poate te-ai gandit ca nu ai bani si Black Friday e inutil pentru tine. Se mai intampla, dar nu trebuie sa disperi. Exista reduceri pentru toata lumea. Iata cateva. Black Friday a ajuns sa fie confundat cu eMAG si anul acesta magazinul promite ce-a mao doversificata oferta cu produse. De la fashion la electroIT si [].

Ce reduceri au pregatit magazinele online de Black Friday

Specific Black Friday sunt cumparaturile online, mai cu seama ca se pot face in cursul noptii. De aceea, majoritatea magazinelor de acest tip anunta reduceri masive pentru aceasta perioada care merg chiar pana la 90%. Printre produsele care beneficiaza de astfel de reduceri se numara cele bio, jocuri si jucarii creativ-educative, lenjerie intima si costume de baie, produse apicole, cosmetice, alimente, carti, produse de puericultura iar lista se poate prelungi.

Care sunt magazinele preferate de romani de Black Friday si ce produse sunt la cautare in acest an

Un studiu realizat pe un esantion de 2008 romani face publice rezultatele cercetarii privind popularitatea Black Friday in Romania si intentiile de achizitie ale romanilor in timpul acestui eveniment.

LIVE: Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday 2017, ziua celor mai mari reduceri

Pana la Black Friday 2017 nu mai e mult, iar aici vei gasi toate informatiile care te intereseaza inainte de dimineata cea mare de la eMAG si nu numai. Cei de la eMAG sunt cei mai consecventi in ceea ce priveste evenimentul de Black Friday. Pe langa asta, acestia pregatesc si cel mai mare eveniment [].

Black Friday 2017 parfumuri. Cele mai imbietoare oferte de Vinerea Neagra

Black Friday 2017 parfumuri. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific, de Black Friday, la eMAG, gasiti modele pentru toate buzunarele. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 incepe.

Black Friday 2017 telefoane. Cele mai mari reduceri eMAG

Black Friday 2017 telefoane. Telefonul mobil este o necesitate in ziua de azi. De Vinerea Neagra, eMAG va propune numeroase reduceri la smartphone-uri. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017.

eMAG dezvaluie produse de Black Friday cu pret mic

Black Friday incepe pe 17 noiembrie la eMAG, dar pana atunci face publica o lista cu 10 produse la pret redus. Black Friday este cel mai asteptateveniment de shopping al anului si pana acum sigur te-ai decis ce vrei sa cumperi. eMAG va avea insa aproape doua milioane de produse si ar fi pacat sa [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )