Libnet.ro
UNICEF

06:15

Produse de Black Friday pe care ti le permiti cu doar cateva sute de lei

Playtech Playtech,
Produse de Black Friday pe care ti le permiti cu doar cateva sute de lei

Poate te-ai gandit ca nu ai bani si Black Friday e inutil pentru tine. Se mai intampla, dar nu trebuie sa disperi. Exista reduceri pentru toata lumea. Iata cateva. Black Friday a ajuns sa fie confundat cu eMAG si anul acesta magazinul promite ce-a mao doversificata oferta cu produse. De la fashion la electroIT si []. continuă pe Playtech

Produse de Black Friday pe care si le permite si cel mai sarac roman

Poate te-ai gandit ca nu ai bani si Black Friday e inutil pentru tine. Se mai intampla, dar nu trebuie sa disperi. Exista reduceri pentru toata lumea. Iata cateva. Black Friday a ajuns sa fie confundat cu eMAG si anul acesta magazinul promite ce-a mao doversificata oferta cu produse. De la fashion la electroIT si [].

Care sunt magazinele preferate de romani de Black Friday si ce produse sunt la cautare in acest an

Un studiu realizat pe un esantion de 2008 romani face publice rezultatele cercetarii privind popularitatea Black Friday in Romania si intentiile de achizitie ale romanilor in timpul acestui eveniment.

Black Friday de Gaming la PC Garage, cu sute de produse la pret redus

PC Garage, magazin online dedicat 100% pasionatilor de gaming si hardware, te asteapta si anul acesta cu o noua campanie de Black Friday, de data aceasta cu sute de produse la preturi reduse. Startul reducerilor incepe in noaptea dintre 16 - 17.

Cum primesti bani de Black Friday de la eMAG

EMAG va da startul Black Fridayin cateva zile si magazinul a pregatit o oferta speciala, daca aplici pentru un card de cumparaturi. eMAG deschide portile de Black Friday cu milioane de produse reduse, intr-un total de aproximativ 40 de milioane de euro pentru reduceri. Pe 17 noiembrie poti profita de toate acestea. Si, daca te [].

eMAG dezvaluie produse de Black Friday cu pret mic

Black Friday incepe pe 17 noiembrie la eMAG, dar pana atunci face publica o lista cu 10 produse la pret redus. Black Friday este cel mai asteptateveniment de shopping al anului si pana acum sigur te-ai decis ce vrei sa cumperi. eMAG va avea insa aproape doua milioane de produse si ar fi pacat sa [].

Black Friday 2017 aduce reduceri pasionatilor de gaming si hardware

Mai sunt doua zile pana la Black Friday, sarbatoarea cumparaturilor online, iar retailerii s-au pregatit deja cu oferte si reduceri la mule categorii de produse. Black Friday si-a extins aria categoriilor de produse de la an la an, ceea ce inseamna ca Vinerea Neagra atrage tot felul de oameni, de la pasionati de electronice, pana [].

Black Friday la eMAG: cate sute de mii de produse vor fi

Black Friday la eMAG va fi pe 17 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va avea sute de mii de produse. Acum e momentul unor anunturi suplimentare. Black Friday a ajuns la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau, a explicat eMAG [].

Black Friday la eMAG: cate sute de mii de produse vor fi in oferta

Black Friday la eMAG va fi pe 17 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va avea sute de mii de produse. Acum e momentul unor anunturi suplimentare. Black Friday a ajuns la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau, a explicat eMAG [].

Black Friday la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Va fi un Black Friday imens la eMAG, iar, ca sa fii sigur ca vei prinde produsele dorite la promotie, retailerul are cateva sfaturi pentru tine. Black Friday din 2017 se anunta a fi cel mai mare de pana acum, cel putin pentru cei de la eMAG, iar asta inseamna nu doar mai multe produse [].

Produse eMAG la preturi mici de Black Friday

Black Friday incepe la eMAG in cateva ore, in zorii zilei de 17 noiembrie, dar pana atunci avem o lista cu produse pe care sa ti le treci in cos. Site-ul eMAG va fi inactiv in curand, asa ca mai poti profita de ultimele minute sau ultimele ore in care mai poti adauga ceva in [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )