Libnet.ro
UNICEF

18:30

Be EU. Produse mai proaste pentru pietele din est. Diferentele apar in cadrul compozitiei

Antena3 Antena3,
Be EU. Produse mai proaste pentru pietele din est. Diferentele apar in cadrul compozitiei

Recent, Parlamentul European a adoptat un raport cu privire la drublul standard din Uniunea Europeana. in acest document, europarlamentarii subliniaza faptul ca rezultatele numeroaselor verificari si studi. continuă pe Antena3

MAI intreaba pentru un prieten: Daca pilotii se descurca cu zeci de butoane, de ce le-o fi asa de greu unor soferi sa foloseasca semnalizarea?

Ministerul Afacerilor Interne MAI) ii cearta public pe soferii care uita sa semnalizeze in trafic. intr-o postare ironica publicata pe Facebook, MAI intreaba pentru un prieten cum de pilotii.

Creditele neperformante si Brexitul, principalele riscuri pentru bancile din zona euro

Creditele neperformante, atacurile cibernetice si Brexitul sunt printre cele mai mari riscuri pentru bancile din zona euro in 2019, se arata intr-un raport privind evaluarea riscurilor, prezentat ieri de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

Topul celor mai bogate 10 familii din lume. Americanii, francezii si germanii fac legea

Averile se mostenesc, insa aceste zece familii au reusit sa isi inmulteasca banii folosindu-se de companiile gigant pe care le-au controlat de-a lungul mai multor decenii. Cele mai bogate zece familii din lume au in prezent o avere cumulata ce.

SUA pune capat beneficiilor comerciale pentru Mauritania din cauza practicilor de munca fortata

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa puna capat avantajelor comerciale pentru Mauritania din 1 ianuarie, pentru ca aceasta tara nu a facut progrese suficiente in ceea ce priveste incetarea practicilor de munca fortata, a declarat vineri biroul Reprezentantilor Comerciali din SUA USTR) conform Reuters.

Business report: Problema grava a mpartirii avutiei n societate: Cum au ajuns romnii cu cel mai mic salariu median din UE; Cum se va calcula noua taxa de poluare. Se va achita mpreuna cu impozitul auto sau la efectuarea ITP

Tinerii sub 35 de ani, comoara judetelor sarace din Moldova. Disponibilitatea locala a fortei de munca devine mai importanta decat costurile. Constant clasate la coada clasamentului in materie de business, unele judete din Moldova detin o comoara nebanuita. Sistemul bancar a intrat pe deficit: prea multe titluri de stat achizitionate de banci reclama dublarea dobanzilor la depozite si interventia BNR. ntr-o luna de zile, bancile comerciale.

Business report: Problema grava a mpartirii avutiei n societate: Cum au ajuns romnii cu cel mai mic salariu median din UE; Cum se va calcula noua taxa de poluare; Doua fotografii n desertul de dupa emigratie pentru ministrul Finantelor

Tinerii sub 35 de ani, comoara judetelor sarace din Moldova. Disponibilitatea locala a fortei de munca devine mai importanta decat costurile. Constant clasate la coada clasamentului in materie de business, unele judete din Moldova detin o comoara nebanuita. Sistemul bancar a intrat pe deficit: prea multe titluri de stat achizitionate de banci reclama dublarea dobanzilor la depozite si interventia BNR. ntr-o luna de zile, bancile comerciale.

MOL are cele mai bune rezultate trimestriale din ultimii trei ani

Profitul operational al grupului a crescut cu 23%, la 708 milioane de dolari Grupul petrolier maghiar MOL a anuntat ieri, pentru trimestrul al treilea din 2018, un profit operational Clean CCS EBITDA) de 708 milioane de dolari, mai mare cu 23% fata de intervalul similar din 2017. Castigul de pe segmentul Upstream a inregistrat un salt de 70% fata de anul trecut, la 319 milioane de dolari, datorita avansului preturilor petrolului si gazelor.

incepe sezonul raportarilor financiare pentru emitentii din BET

Marcel Murgoci, Estinvest: in functie de cum vor debuta raportarile pentru companiile importante, poate aparea un anumit sentiment care sa marcheze piata in ansamblu * Simion Tihon, Prime Transaction: Atunci cand un investitor cumpara o actiune, cred ca in peste 90% din cazuri are in vedere dividendul potential pe care il poate oferi respectiva societate Principalii emitenti listati la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cei inclusi in structura indicelui BET, incep publicarea rezultatelor financiare pentru primele noua luni din 2018, respectiv pentru trimestrul al treilea al anului, startul fiind dat chiar de compania cu cea mai mare valoare de piata de la bursa noastra cu exceptia Erste Bank) OMV Petrom SNP), de circa 21,6 miliarde de lei, ce se prezinta astazi, in fata investitorilor, cu rezultatele obtinute dupa primele trei sferturi ale anului.

Fosta sotie a lui Kamara este campioana la videochat. Ea a castigat cel mai ravnit trofeu international din domeniu

Fosta sotie a cantaretului Kamara, Oana, a castigat premiul de cel mai bun model de videochat, la festivalul international Ynot din Praga, scrie vrancea24. ro. Mi-am asumat public cariera de model.

Lista documentelor cerute lui Lazar pentru candidatura din 2016, publicata

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitie, pentru procedura de numire a procurorului general in 2016, atunci cand Augustin Lazar a fost numit in aceasta functie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )