Libnet.ro
UNICEF

05:30

Produsele care s-au scumpit cel mai mult in luna martie

România Liberă România Liberă,
Produsele care s-au scumpit cel mai mult in luna martie

Salamul, rosiile proaspete, laptele si merele s-au scumpit cel mai mult in luna martie, comparativ c. continuă pe România Liberă

Veste crunta pentru Jennifer Lopez. Barbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit la 51 de ani

Iubitul din tinerete al lui Jennifer Lopez s-a stins din viata la numai 51 de ani. David Cruz avea o boala de inima care nu l-a mai lasat sa traiasca. A murit sambata la un spital din New York. Jennifer Lopez e distrusa de durere. Povestea de iubire dintre J. Lo. si David Cruz J.

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

Companiile din domeniile retail, financiar, sanatate si digital angajeaza cel mai mult ACUM

Din cauza epidemiei de coronavirus, o parte dintre companii a decis sa amane atragerea de noi candidati pentru momentul in care Romania va depasi punctul critic al epidemiei de coronavirus. Sunt insa si domenii in care activitatea a crescut exponential.

Grand Slam-ul care o chinuie cel mai mult pe Halep a anuntat o schimbare majora: e in vigoare din 2020!

Turneul de la US Open a anuntat ca isi schimba suprafata de joc incepand chiar cu editia din 2020, dupa mai bine de 40 de ani.

Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum. in ce conditii traieste singurul locuitor din zona

Italianul Mauro Morandi este singurul locuitor al insulei Budelli, din Marea Mediterana, de mai bine de 30 de ani. in ultimele saptamani, casa sa de pe insula a devenit un loc izolat, de unde barbatul in varsta de 81 de ani urmareste stirile despre coronavirus. Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum.

Digi24: Omul care locuieste in cel mai sigur loc de pe planeta. Insula aceasta ma protejeaza total de epidemie

De mai bine de 30 de ani, italianul Mauro Morandi este singurul locuitor al insulei Budelli, din Marea Mediterana. in ultimele saptamani, casa sa de pe insula a devenit brusc un loc perfect izolat, de unde barbatul in varsta de 81 de ani urmareste, departe de lume, stirile despre pandemia provocata de noul coronavirus, se arata intr-un material Great Big Story, prezentat de CNN.

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

O batrana de 95 de ani, cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia

O femeie de 95 de ani este cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia.

Coronavirus Italia: Aproape 1.000 de persoane au murit in 24 de ore E cel mai grav bilant de la inceputul epidemiei

Bilantul deceselor in Italia a crescut la 9. 134, dupa ce tara a raportat vineri 969 noi decese, acesta fiind cel mai grav bilant raportat de la inceputul pandemiei, relateaza AFP.

CORONAVIRUS. Oficialii de la Bruxelles discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol al statelor membre ale UE

Comisia Europeana anunta ca va discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol si alte alte principii active pentru statele membre ale UE. in acest context,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )