Libnet.ro
UNICEF

18:45

Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum. in ce conditii traieste singurul locuitor din zona

Playtech Playtech,
Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum. in ce conditii traieste singurul locuitor din zona

Italianul Mauro Morandi este singurul locuitor al insulei Budelli, din Marea Mediterana, de mai bine de 30 de ani. in ultimele saptamani, casa sa de pe insula a devenit un loc izolat, de unde barbatul in varsta de 81 de ani urmareste stirile despre coronavirus. Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum. continuă pe Playtech

Digi24: Omul care locuieste in cel mai sigur loc de pe planeta. Insula aceasta ma protejeaza total de epidemie

De mai bine de 30 de ani, italianul Mauro Morandi este singurul locuitor al insulei Budelli, din Marea Mediterana. in ultimele saptamani, casa sa de pe insula a devenit brusc un loc perfect izolat, de unde barbatul in varsta de 81 de ani urmareste, departe de lume, stirile despre pandemia provocata de noul coronavirus, se arata intr-un material Great Big Story, prezentat de CNN.

Renault Zoe este cel mai bine vandut model electric in luna februarie

Renault Zoe a ramas in topul preferintelor pentru clientii europeni in luna februarie, chiar inainte ca pandemia de coronavirus sa loveasca Europa. Renault Zoe se mentine pe primul loc in preferintele.

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

Care este cel mai ieftin dezinfectant si lista suprafetelor de dezinfectat

Stii cum poti prepara in casa cel mai ieftin dezinfectant? Medicul Mihail Pautov a prezentat reteta unui produs cu actiune puternic dezinfectanta si pret modic, mai putin de 1 leu. Avem in casa tot ce ne trebuie.

Volkswagen Golf, detronat de Renault: care-s cel mai bine vandute masini din Europa

Volkswagen e cel mai mare producator auto la nivel mondial, iar Golf e o marca iconica a grupului. Numai ca inceputul de an a venit cu o surpriza din partea Renault, compania-mama a.

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

O batrana de 95 de ani, cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia

O femeie de 95 de ani este cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia.

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

Jador si Connect-R, scosi din minti de Vulpita de la Antena 1. Care este legatura cu Alex Velea

Telenovela Vulpita, dar si actiunile protagonistei, o plaseaza in top-ul celor mai blamate si, totodata, invidiate persoane din Romania la aceasta ora. Sotii Stegaru si-au schimbat viata imediat cum au pasit in platoul Acces Direct. Si-au gasit loc in Bucuresti, isi permit sa isi satisfaca unele placeri, iar toate datorita ei, Vulpitei, mai cu seama .

Tara cu cel mai performant sistem medical din lume. Cum face fata valului de bolnavi

In Romania, sistemul de sanatate este in general sarac dupa standardele europene, dar si accesul este limitat in multe zone rurale. De la 1830 incoace, sistemul a fost centralizat, iar, prin traditie, accesul pentru cei saraci sau dezavantajati a fost liber. Din 1 aprilie 2011, insa, au fost inchise 67 de spitale, Ministerul Sanatatii propunand .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )