Libnet.ro
UNICEF

18:15

Produsul din magazin periculos pentru romani. Sunt rugati sa il distruga sau returneze, imediat!

Playtech Playtech,
Produsul din magazin periculos pentru romani. Sunt rugati sa il distruga sau returneze, imediat!

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a facut public produsul din magazin periculos pentru romani. Daca l-au cumparat, acestia sunt rugati sa il distruga sau sa il returneze. Care este substanta toxica pe care o contine?! Produsul alimentar care contine substante toxice Romanii care au cumparat Mini Cheeseburgers din magazinele Carrefour sunt . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a promulgat legea acum. Milioane de romani sunt vizati. Intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati. Prevederile legii intra in vigoare din data de 1 ianuarie 2021. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea: TVA de .

Noua destinatie de studiu pentru romani: Olanda

Din ce in ce mai multi tineri romani sunt interesati de studiile in Olanda, datorita conditiilor ofertante in care se desfasoara procesul educational. in calitate de consultant educational pentru studii in strainatate ne confruntam in ultima perioada cu o crestere a aplicatiilor pentru universitatile olandeze, mai ales in contextul BREXIT, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre vaccinarea obligatorie. Mesajul ferm pentru romani

In urma cu doua saptamani gigantul farma, Pfizer, anunta dezvoltarea cu succes al unui posibil vaccin impotriva noului virus. Ulterior autoritatile romane anuntau deja un acord cu UE pentru un numar de doze de vaccin pentru pacientii romani. Cand va sosi si in ce conditii, nu se stie exact. Dar se discuta deja in spatiul .

Lovitura devastatoare pentru romani. Pensiile si salariile vor fi afectate, suntem in capul listei la declin economic in UE

Romania este in capul listei la declin economic in UE, astfel ca pensiile si salariile vor fi afectate. Aceasta este lovitura devastatoare pentru romani. PIB-ul a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul al treilea din acest an, comparat cu perioada similara a anului 2019. Astfel, .

Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, sambata seara, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare.

Medic din prima linie COVID-19: Sunt pacienti tineri, fara factori de risc sau boli asociate, care dupa cateva zile de evolutie favorabila se deterioreaza rapid, inexplicabil

Modul de manifestare a infectiei SARS-COV2 si evolutia simptomatologiei sunt imposibil de anticipat, avertizeaza medicul Gabriel Gavrilut, seful Sectiei de Pneumologie de la Spitalul Judetean din Zalau. Chiar daca majoritatea celor infectati sunt asimptomatici sau fac forme de gravitate usoara sau medie, exista pacienti care fac forme severe de boala si in absenta comorbiditatilor sau varstei avansate. Sunt pacienti tineri, fara factori de risc sau boli asociate, care dupa zile de evolutie favorabila se deterioreaza rapid, inexplicabil, avand nevoie de oxigenoterapie, ventilatie non-invaziva sau chiar invaziva intubare).

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,337 seconds )