Libnet.ro
UNICEF

06:30

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Hotnews Hotnews,
 Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare.

Firea, despre protestul din Capitala: Se pare ca eforturile tuturor sunt zadarnicite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, vineri seara, dupa ce peste 100 de persoane s-au adunat pentru a protesta in Piata Victoriei, ea spunand ca se pare ca eforturile tuturor sunt zadarnicite, iar recomandarile epidemiologice sunt ignorate.

Arafat, despre protestatarii din Capitala: S-au ghidat dupa manipulare si dezinformare. Pentru ei e o conspiratie mondiala

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) Raed Arafat a afirmati vineri seara ca actiuni precum protestul din Piata Victoriei sunt riscante pentru societate si ca oamenii s-au lasat manipulati.

Raed Arafat critica protestul din Piata Victoriei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, a declarat .

Gabriela Firea, despre protestul din Piata Victoriei:Am facut cu totii sacrificii. Se pare ca eforturile sunt zadarnicite

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca eforturile tuturor sunt zadarnicite, iar recomandarile epidemiologilor sunt ignorate, dupa ce mai multe persoane s-au strans in Piata Victoriei pentru a protesta.

Preotul Necula: Sambata va fi prima slujba. Sa le multumim credinciosilor pentru rezistenta Romania a fost zguduita economic de aceiasi oameni care au inrobit-o

Sambata seara va fi prima slujba. Sa le spunem credinciosilor ca le multumim pentru rezistenta. Cred ca lingurita e si hashtag-ul bisericii in fata talhariei. Nu dati cu palma peste lingurita preotilor. E cea care a hranit poporul, declara parintele Necula, potrivit Mediafax. Preotul Constantin Necula a mai spus ca Romania a fost zguduita economic de aceiasi oameni care au inrobit-o si noi toti suntem intr-o criza morala.

Adevarul despre iaurtul din magazine. Nutritionistul Gianluca Mech ne spune ce este indicat sa alegem!

Iaurtul este recunoscut drept un aliment benefic pentru sanatate, dar si pentru silueta, in varianta lui naturala, fara zahar. Ce tip de iaurt este insa recomandat de nutritionisti? Cat de sanatos este cel pe care este mentionat zero grasimi? Nutritionistul Gianluca Mech ne explica diferentele intre iaurturile pe care le gasim in supermarket.

STUDIU: Aproximativ 136 de mii de persoane din Anglia sunt infectate cu COVID-19

Aproximativ 136. 000 de persoane din Anglia sunt infectate cu COVID-19, conform rezultatelor preliminare ale primului studiu pe scara larga privind raspandirea bolii efectuat in Marea Britanie.

Raed Arafat, despre pericolul de dupa 15 mai: Vin copiii des, o pupa pe bunica. Este foarte probabil ca bunica sa ajunga sa fie cu COVID-19 in scurt timp

Iesirea din starea de urgenta si trecerea la starea de alerta aduce o serie de relaxari pentru romani, insa trebuie sa fim in continuare responsabili: distantarea sociala se pastreaza in continuare, iar purtarea mastii devine obligatorie in spatiile inchise. Varstnicii trebuie sa fie prudenti in continuare. Acelasi comportament trebuie adoptat si de copii si nepoti.

Accident in sectorul 3 din Capitala: un taxi s-a rasturnat pe bulevard

Un taxi s-a rasturnat vineri seara in sectorul 3 al Capitalei, pe un bulevard extrem de circulat. Se pare ca in accident a mai fost implicata o masina. Cele patru persoane care se aflau in vehicule la momentul accidentului sunt in stare buna, fiind constiente.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )