Libnet.ro
UNICEF

07:30

Profesoara anchetata penal pentru ca intra la ore fara masca si ii instiga si pe altii sa faca la fel

Adevărul Adevărul,
Profesoara anchetata penal pentru ca intra la ore fara masca si ii instiga si pe altii sa faca la fel

O profesoara din Bihor este anchetata pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a purtat masca de protectie la ore, instigand si alte cadre didactice dar si parintii sa incalce reglementarile de prevenire a riscului de infectie cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

O profesoara din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si instiga si alti dascali la boicot

O profesoara de engleza care preda preda la doua scoli din Oradea este cercetata penal, pentru ca n-a purtat masca la ore si a instigat alti profesori si parinti sa ignore regulile sanitare impuse pentru.

Profesoara care preda la doua scoli din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si a instigat si alti dascali si parinti

O profesoara care preda la doua scoli din Oradea este cercetata de procurori pentru ca nu poarta masca la ore, fiind acuzata ca a instigat sa nu poarte masca si alti dascali si parinti.

ALEGERI SUA: Melania Trump a mers la vot fara masca

Melania Trump, a mers sa isi exprime votul pentru alegerile prezidentiale la sectia de votare din Palm Beach, Florida. Aceasta nu a purtat masca in interiorul sectiei, desi in districtul de care apartine masca de protectie e obligatorie.

Mediastandard.ro: Capcana prietenilor si rudelor fara masca: o explicatie psihologica a unor credinte false

Amenintarea de contagiune poate sa nu fie la fel de palpabila atunci cand suntem cu oamenii pe care ii cunoastem si pe care-i placem. Pentru ca suntem conectati cu ei, presupunem ca prietenii si rudele noastre sunt mai siguri decat strainii de pe strada si vom fi mai toleranti la orice simptome pe care le pot avea. Dar bolile contagioase nu respecta limitele grupului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )