Libnet.ro
UNICEF

09:30

O profesoara din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si instiga si alti dascali la boicot

B1 B1,
O profesoara din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si instiga si alti dascali la boicot

O profesoara de engleza care preda preda la doua scoli din Oradea este cercetata penal, pentru ca n-a purtat masca la ore si a instigat alti profesori si parinti sa ignore regulile sanitare impuse pentru. continuă pe B1

Profesoara care preda la doua scoli din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si a instigat si alti dascali si parinti

O profesoara care preda la doua scoli din Oradea este cercetata de procurori pentru ca nu poarta masca la ore, fiind acuzata ca a instigat sa nu poarte masca si alti dascali si parinti.

O profesoara din Oradea a refuzat sa poarte masca de protectie la ore si i-a instigat si pe ceilalti profesori sa faca la fel

Ispectoratul Scolar Judetean Bihor acuza o profesoara de engleza de la o unitate de invatamant din Oradea ca nu a purtat masca la ore si a instigat alti profesori si parinti sa ignore regulile privind purtarea acesteia. Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea a deschis dosar penal pentru trei infractiuni.

Profesoara anchetata penal pentru ca intra la ore fara masca si ii instiga si pe altii sa faca la fel

O profesoara din Bihor este anchetata pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a purtat masca de protectie la ore, instigand si alte cadre didactice dar si parintii sa incalce reglementarile de prevenire a riscului de infectie cu noul coronavirus.

Greselile pe care toti romanii le fac cand poarta masca. Asa iti apare acneea de la ea

Masca de protectie a devenit un accesoriu indispensabil si recomandat de autoritati de la declansarea starii de urgenta si pana acum. insa, purtarea ei este o problema pentru multi romani. Cei mai multi spun ca au o senzatie de disconfort si ca nu pot respira bine, iar altii se plang de afectiuni la nivelul tenului, .

Controale in locurile aglomerate din Bucuresti. Amenzi pentru cetatenii care nu poarta masca de protectie (VIDEO)

Politistii si jandarmiiefectueazacontroale sambata dimineata, in zonele aglomerate dinCapitala, pentru a se asigura ca masurile de protectie impotriva raspanidii noului coronavirus.

Un asistent medical din Oradea s-a sinucis in ziua in care a aflat ca e bolnav de Covid

Un asistent medical in varsta de 40 de ani, care muncea la Spitalul Clinic Judetean Oradea, s-a sinucis vineri, 30 octombrie, in ziua in care a aflat ca este infectat cu.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )