Libnet.ro
UNICEF

15:15

Profesor condamnat la cinci ani inchisoare pentru ca a facu sex cu o eleva in varsta de 12 ani

Adevărul Adevărul,
Profesor condamnat la cinci ani inchisoare pentru ca a facu sex cu o eleva in varsta de 12 ani

Cosmin Oproiu, profesorul de filosofie care a fost trimis in judecata pentru ca a ademenit in patul sau o eleva de numai 12 ani, si-a aflat sentinta finala. Acesta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Profesor condamnat la cinci ani inchisoare pentru ca a facut sex cu o eleva in varsta de 12 ani

Cosmin Oproiu, profesorul de filosofie care a fost trimis in judecata pentru ca a ademenit in patul sau o eleva de numai 12 ani, si-a aflat sentinta finala. Acesta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare.

Fost prefect, condamnat la opt ani de inchisoare pentru coruptie(FOTO)

Fostul prefect al judetului Galati, Catalin Emanoil Bocaneanu, a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, informeaza Mediafax. Decizia instantei nu este.

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat la opt ani de inchisoare in mai multe dosare de coruptie, va fi eliberat conditionat

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, care executa o pedeapsa de opt ani de inchisoare dupa ce a fost condamnat in sapte dosare penale, va fi pus in libertate, a decis miercuri Tribunalul Arges, potrivit News. ro.

Fostul primar Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare, tine cu dintii de salariul din bani publici

Recent condamnat in prima instanta, fostul edil al Iasiului nu va parasi functia de consilier al sefului Consiliului Judetean, Maricel Popa, pe care a fost angajat in aprilie.

Fostul consilier prezidential Razvan Murgeanu, condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a facut un acord de recunoastere cu DNA

Fost consilier prezidential Razvan Murgeanu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta, dupa ce a facut un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorii DNA. Decizia este definitiva.

Condamnari in dosarul Mafia carnii II. 9 ani de inchisoare pentru un patron de carmangerie

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat la 9 ani de inchisoare pe patronul carmangeriei Michelangelo, Sorin Selesiu. Omul de afaceri clujean a fost gasit vinovat de complicitate la infractiunea de evaziune fiscala in forma continuata. Decizia nu este irevocabila, astfel ca avocatii lui Selesiu pot depune apel in termen de 10 zile.

Puiu Popoviciu ramane cu pedeapsa de 7 ani inchisoare, dupa ce ICCJ i-a respins contestatia in anulare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri, ca neintemeiata, contestatia depusa de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnarii de 7 ani inchisoare primita in dosarul 'Baneasa', relateaza Agerpres.

Si-a batut baietelul de doar cinci ani cu cureaua timp de doua ore. Motivul este incredibil

Un baietel de cinci ani din Focsani a fost dus joi seara la spital dupa ce ar fi fost batut cu cureaua, timp de doua ore, de catre tatal sau. Barbatul s-a enervat cumplit pentru ca fiul sau nu ar fi desena.

Proprietarii de autoturisme electrice dintr-un oras de provincie isi vor putea incarca gratuit vehiculele timp de cinci ani

Primaria municipiului Suceava va receptiona infrastructura de alimentare a mijloacelor de transport ecologice. Pentru a incuraja utilizarea acestor automobile, municipalitate suceveana le va permite proprietarilor lor sa isi poata incarca gratuit timp de cinci ani de zile vehiculele electrice.

Solistul Carlas Dreams a divortat in secret! I-a spus adio dupa cinci ani de mariaj

Solistul trupei Carla's Dreams, Andrei Tarus, a divortat in secret de sotia sa, Nelea Motricala, cu care are un copil, dupa cinci ani de mariaj. Nedea a intentat divortul si acum patru ani,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )