Libnet.ro
UNICEF

06:15

Profesor universitar din Cluj, trimis in judecata pentru ca inchiriat camerele unui camin studentesc cu 150 dolari/noapte spectatorilor de la Untold si si-a insusit banii

Hotnews Hotnews,
 Profesor universitar din Cluj, trimis in judecata pentru ca inchiriat camerele unui camin studentesc cu 150 dolari/noapte spectatorilor de la Untold si si-a insusit banii

Un profesor universitar de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara USAMV) din Cluj Napoca, fost presedinte al Senatului universitatii, a fost trimis in judecata, luni, alaturi de alte cinci persoane, dupa ce in 2016 a rezervat un camin studentesc sub pretextul organizariii unei conferinte - care nu a mai avut loc - si a inchiriat camerele caminului cu 150 de euro pe noapte spectatorilor de la Festivalul Untold, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Profesor universitar din Cluj, trimis in judecata dupa ce a inchiriat spectatorilor Untold un camin studentesc, cu 150 euro camera/noapte, si a beneficiat de bani

Un profesor universitar de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara USAMV) din Cluj Napoca, fost presedinte al Senatului universitatii, a fost trimis in judecata, luni, alaturi de alte cinci persoane, dupa ce in 2016 a rezervat un camin studentesc sub pretextul organizariii unei conferinte - care nu a mai avut loc - si a inchiriat camerele caminului cu 150 de euro pe noapte spectatorilor de la Festivalul Untold.

Profesor universitar din Cluj trimis in judecata dupa ce a inchiriat spectatorilor Untold un camin studentesc cu 150 de euro camera pe noapte

Un profesor universitar de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara USAMV) din Cluj Napoca, fost presedinte al Senatului universitatii, a fost trimis in judecata, luni, alaturi de alte cinci persoane.

Profesor din Cluj, judecat dupa ce a inchiriat un camin studentesc spectatorilor Untold. Cat a cerut pe noapte

Un profesor de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinata din Cluj Napoca a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la.

Profesor universitar, trimis in judecata dupa ce a incercat sa inchirieze camere de camin pentru Festivalul Untold

Profesorul universitar Ioan Gheorghe Oroian a fost trimis in judecata, luni, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la infractiunea de delapidare, pentru ca in 2016,.

Dispozitiv revolutionar inventat de un profesor universitar pentru persoanele imobilizate in scaun cu rotile

Razvan Solea 42 de ani) este profesor si sef de lucrari la Facultatea de Automatica din Galati si a reusit sa creeze un dispozitiv care ar putea revolutiona industria medicala: un scaun cu rotile ce se poate misca doar cu privirea, nefiind nevoie de o atingere fizica din partea ocupantului. Inventia este destinata persoanelor paralizate de la gat in jossi le faciliteaza acestora deplasarea, usurand extrem de mult si munca insotitorilor.

Cat castiga un profesor universitar la inceput de cariera

Numarul profesorilor universitari este in scadere, acest lucru este cauzat, cel mai probabil, si de salariile pe care le primesc. La inceputul carierei, un profesor de la Academia de Studii Economice.

Mai multe partide din Ungaria vor referendum pentru plafonarea salariilor managerilor din companiile de stat

Reprezentantii a cinci partide de opozitie din Ungaria au cerut organizarea unui referendum in favoarea instituirii unui plafon pentru salariile managerilor din companiile de stat, informeaza.

Primul semestru din 2017, unul record pentru piata auto: Tranzactiile cu masini second-hand au crescut cu 130%, iar inmatricularile de masini noi au urcat cu 27%

Primul semestru din 2017 a adus un record cantitativ pe piata auto din Romania, in conditiile in care tranzactiile cu masini second-hand au avut un avans de 130%, inmatricularile de masini noi au crescut cu 27%, iar cele de masini second-hand din import au urcat cu 86%, depasind 250. 000 de unitati, conform unei analize efectuate de Autovit. ro.

Jeff Bezos a fost cel mai bogat om din lume, dar doar pentru cateva ore. Ce s-a intamplat

Directorul general si fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a scazut din nou pe al doilea loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, dupa cateva ore in care a fost in varf, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )