Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesori de economie din toata tara se raliaza impotriva ordonantei lacomiei

Adevărul Adevărul,
Profesori de economie din toata tara se raliaza impotriva ordonantei lacomiei

Circa 50 de profesori de economie din toata tara redactat o scrisoare deschisa impotriva Ordonantei 114, subliniind ca ea va avea efecte nocive precum cresterea costului de finantare a statului, dobanzi mai mari la credite si mai mici la depozite pentru clientii bancilor si lovirea in special a bancilor cu capital romanesc. continuă pe Adevărul

Un grup de circa 50 de profesori de economie din cadrul facultatilor de profil din Cluj, Iasi, Timisoara si Bucuresti solicita Guvernului retragerea Ordonantei 114

Solicitam de urgenta retragerea Ordonantei 114/2018 de catre Guvernul Romaniei si gasirea rapida de alte solutii decat supra-taxarea economiei pentru echilibrarea bugetului de stat prin revizurirea cheltuielilor publice si a veniturilor publice necesare astfel incat sa fie evitate noi taxe aplicate mediului de afaceri din Romania, se arata in scrisoarea deschisa adresata Guvernului si transmisa HotNews.

Ion Tiriac si VANATOAREA BOGATILOR: Lumea buna din toata Europa le-a pus gand rau mistretilor din Romania

Ion Tiriac, cel mai bogat om din Romania, organizeaza sambata o noua partida de vanatoare la care vor lua parte magnati din toata Europa. Evenimentul va avea loc in Caras-Severin, in zona satului Ersig, di.

Scrisoare deschisa impotriva ordonantei lacomiei. Ce efecte nocive au masurile

Mai multi profesori de economie din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi au redactat o scrisoare deschisa impotriva Ordonantei 114, subliniind ca ea va avea efecte nocive precum cresterea costului de finantare a statului, dobanzi mai mari la credite si mai mici la depozite pentru clientii bancilor si lovirea in special a bancilor cu capital romanesc.

CUTREMUR in Casa Regala... Meghan Markle are zilele numarate! Fanii din toata lumea sunt in lacrimi

Pesoanele care o simpatizeaza pe Meghan Markle se imputineaza pe zi ce trece! Trolii din social media au lansat o adevarata campanie de defaimare impotriva Ducesei, cunoscuta sub denumirea generica de MEGXIT,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )