Libnet.ro
UNICEF

15:01

Profesorii din Noua Zeelanda organizeaza cel mai mare protest de pana acum, cu peste 50.000 de cadre didactice aflate in greva

Hotnews Hotnews,
 Profesorii din Noua Zeelanda organizeaza cel mai mare protest de pana acum, cu peste 50.000 de cadre didactice aflate in greva

Peste 50. 000 de profesori de liceu si scoala primara au intrat in greva, luand partea la cea mai mare actiune sindicala care a avut loc vreodata in Noua Zeelanda, potrivit The Guardian. continuă pe Hotnews

Cum se voteaza la alegerile UE. S-a deschis sectia de votare din Noua Zeelanda

Cum se voteaza la alegerile UE Votul in strainatate pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul national a inceput odata cu deschiderea sectiei de votare din Noua Zeelanda duminica la ora locala.

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume, care impreuna cu Nissan si Mitsubishi, ar ajunge la o productie de 15 milioane de masini pe an, scrie Automotive News Europe .

Reteaua de sanatate Regina Maria preia Spitalul Premiere din Timisoara, cel mai mare spital privat din vestul tarii

Dupa trei ani de prezenta in Timisoara, Reteaua de sanatate Regina Maria isi consolideaza expertiza medicala prin preluarea spitalului Premiere, cel mai mare spital privat multidisciplinar din regiunea de vest a tarii.

Cel mai mare retailer de fashion din lume are un nou CEO: Carlos Crespo, la conducerea Inditex

Inditex, cel mai mare lant de fashion retail din lume, care detine brandurile Zara, Bershka, Stradivarius, va avea un nou CEO din luna iulie. Carlos Crespo a fost anterior COO si a fost numit de ownerul si presedintele Inditex, Pablo Isla, pentru a.

JON VOIGHT, DESPRE TRUMP: Cel mai mare presedinte american de la Abraham Lincoln

Actorul Jon Voight sustine, in doua inregistrari video publicate pe contul sau de Twitter, ca Donald Trump este cel mai mare presedinte american de la Abraham Lincoln.

Romania este in top 10 tari cu cel mai mare numar de servere de comanda si control folosite pentru atacuri de tip DDoS - raport Kaspersky Lab

In primul trimestru din 2019, numarul de atacuri DDoS a crescut cu 84%, comparativ cu T4 2018. A fost o crestere remarcabila in special a numarului de atacuri care au durat peste o ora, precum si a duratei medii a acestui tip de atacuri. Cifrele din raportul Kaspersky Lab arata ca infractorii s-au concentrat pe atacuri mai lungi. Romania apare in Top 10 tari cu cel mare numar de servere de comanda si control pentru botnet-uri folosite in atacuri DDoS pe locul 9, cu un procent de 2,89. Atacurile de tip DDoS constau in indisponibilizarea unui server prin supraincarcarea cu solicitari.

Mihai Tudose, liderul Pro Romania care a scos cel mai mare scor al partidului. Cine e codasul

Pro Romania a obtinut cel mai mare scor la alegerile europarlamentare in Braila, judet din care provine fostul premier Mihai Tudose, unde formatiunea a luat 22,4%. La polul opus, liderul Pro Romania cu un scor slab e Ioan Rus, liderul filialei din Cluj.

Pledoarii electorale pro si contra luptelor cu tauri in Spania, unde are loc cel mai mare festival al coridelor

Apropierea alegerilor locale si regionale repune pe masa dezbaterilor politice sangeroasele, dar si traditionalele coride, in contextul in care luna aceasta la Madrid are loc cel mai mare festival al luptelor cu tauri, informeaza AFP.

USR Plus a castigat alegerile europarlamentare in Noua Zeelanda. Cat au luat PNL si PSD

In Noua Zeelanda urnele pentru europarlamentare deja s-au inchis, iar cel mai votat partid de romanii din aceasta tara a fost Alianta 2020 USR-PLUS. in Noua Zeelanda, partidul care a castigat detasat alegerile europarlamentare a fost Alianta USR-PLUS, intr-un procent covarsitor, potrivit G4. Rezultatele alegerilor europarlamentare din Noua Zeelanda USR 64% PNL 17% [] .

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa - studiu

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa. Este concluzia celui mai mare studiu in care a fost analizat nivelul de antibiotice din raurile din 72 de tari. in peste 100 din ele, concentratia descoperita a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )