Libnet.ro
UNICEF

21:45

JON VOIGHT, DESPRE TRUMP: Cel mai mare presedinte american de la Abraham Lincoln

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JON VOIGHT, DESPRE TRUMP: Cel mai mare presedinte american de la Abraham Lincoln

Actorul Jon Voight sustine, in doua inregistrari video publicate pe contul sau de Twitter, ca Donald Trump este cel mai mare presedinte american de la Abraham Lincoln. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare cimitir din Europa se afla in Moldova. Cum arata - FOTO

Republica Moldova este o tara frumoasa asemeni unui diamant neslefuit. Chiar daca nu este o atractie pentru turisti, putini sunt cei care stiu ca in Chisinau exista cel mai mare cimitir din Europa. Cu o.

Pledoarii electorale pro si contra luptelor cu tauri in Spania, unde are loc cel mai mare festival al coridelor

Apropierea alegerilor locale si regionale repune pe masa dezbaterilor politice sangeroasele, dar si traditionalele coride, in contextul in care luna aceasta la Madrid are loc cel mai mare festival al luptelor cu tauri, informeaza AFP.

Cel mai mare eveniment european dedicat proiectarii cladirilor viitorului, Congresul Mondial Clima 2019, debuteaza duminica aceasta la Bucuresti

Consum energetic spre zero si aplicatii ale inteligentei artificiale in constructii si instalatii se numara printre temele conferintei globale Clima 2019 care debuteaza duminica la Bucuresti. Organizat in premiera in Romania, Congresul se desfasoara sub inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si sub inaltul Patronaj al Academiei Romane, fiind reflectat in media din peste 125 de tari.

Creativitate, VR, culisele unor campanii spectaculoase si tehnici wow de marketing si PR, la cel mai mare festival dedicat transformarii digitale organizat vreodata in Romania

Creativitate dusa la extrem, experimente curajoase de comunicare, tehnologii spectaculoase toate se vor intalni pe scenele iCEE. fest: UPGRADE 100 in acest an. Oamenii de creatie, strategie, PR, marketing si.

Reduceri eMAG la televizoare. Ofertele zilei de pe cel mai mare magazin online din Romania

Reduceri eMAG la televizoare. Daca sunteti in cautarea unui aparat TV la pret redus, astazi, pe emag. ro, gasiti modele de top la preturi foarte avantajoase, cu discount de peste 50 la suta. Pentru a profita.

Investitie in sanatate. Aparatura medicala de aproape 12 milioane de lei la cel mai mare spital din Salaj

Cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Salaj va beneficia de aparatura moderna in valoare de aproape 12 milioane de lei, asigurata in cadrul unui proiect derulat prin Programul Operational Regional. Investitia vizeaza cabinetele de specialitate si laboratoarele din Ambulatoriu.

Povestea celui mai mare sfant al crestinatatii. Ioan Botezatorul, prorocul cu 6 sarbatori. Ce cinstim pe 25 mai

In fiecare an, pe 25 mai, Biserica Ortodoxa praznuieste a treia aflare a capului Sfantului Ioan Botezatorul. De fapt, cel mai mare sfant al crestinatatii este sarbatorit de 6 ori pe an. Biserica Ortodoxa marcheaza de obicei ziua mortii sfintilor, adica data trecerii lor spre cele ceresti. Numai Maica Domnului si Sfantul Ioan Botezatorul fac exceptie de la aceasta regula.

Creativitate, VR, culisele unor campanii spectaculoase si tehnici wow de marketing si PR, la cel mai mare festival dedicat transformarii digitale

Creativitate dusa la extrem, experimente curajoase de comunicare, tehnologii spectaculoase toate se vor intalni pe scenele iCEE. fest: UPGRADE 100 in acest an.

FOTO O parte din comorile muzeului cu cel mai mare patrimoniu din tara, Brukenthal, pe Valea Oltului.Vom face ceva ce in Romania nu exista!

Centrul Expozitional Seaca, al doilea ca marime din Romania, aflat la periferia statiunii Calimanesti - Caciulata, pe DN 7 / E 81, in judetul Valcea, gazduieste din aceasta saptamana o mica parte din comorile Muzeului National Brukenthal din Sibiu. Gratie unui parteneriat institutional, unul dintre pavilioane a fost transformat in Muzeu de Istorie si Istorie Naturala.

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu: 377% in statiunea Paltinis

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu se inregistra duminica, la ora 17,30, la sectia nr. 105 din statiunea Paltinis, de 377 % pentru alegerile europarlamentare, potrivit Biroului Electoral Central,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )