Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesorul Alexandru Rafila, anunt ingrijorator. Semnele clare care arata ca situatia devine tot mai grava in Romania

Antena3 Antena3,
Profesorul Alexandru Rafila, anunt ingrijorator. Semnele clare care arata ca situatia devine tot mai grava in Romania

Reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesorul Alexandru Rafila, a prezentat, sambata, datale care arata ca situatia in Romania, in momentul de fata, devine tot mai grava, in conditiile in care numarul de noi cazuri de infectie cu coronavirus este in crestere. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila, avertisment infricosator pentru romani. Ce se va intampla incepand cu 10 august

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de perioada in care ne aflam. Potrivit acestuia, in Romania nu se poate pune in discutie o perioada de stagnare a cazurilor, avand in vedere ca opt zile la rand s-au inregistrat peste 1000 de imbolnaviri noi. O scadere de la sine nu este posibila Reprezentantul .

Alexandru Rafila, adevarul infricosator despre numarul de imbolnaviri in luna august: Spitalele se vor umple rapid

Ingrijorat de criza sanitara in care ne aflam, medicul Alexandru Rafila a raspuns in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, difuzata pe Antena 3, la cele mai arzatoare intrebari pe care cetatenii romani si le pun in aceasta perioada. Acesta avertizeaza asupra pericolelor care ne pandesc la orice pas, atata timp cat nu se respecta masurile .

Alexandru Rafila, avertisment despre locurile unde te poti infecta imediat cu noul coronavirus. Ce trebuie sa faci

Alexandru Rafila vine cu noi avertizari catre cetateni, dupa ce ieri a fost a saptea zi cu peste 1000 de cazuri noi de imbolnaviri. Reprezentantul Romaniei la OMS atrage atentia ca anumite locuri sunt extrem de periculoase cand vine vorba de transmiterea infectiei cu COVID-19. Ce locuri trebuie sa evite cetatenii Medicul Rafila se arata .

Avertisment dur din partea profesorului Alexandru Rafila. Se va intampla din luna august

Avertisment dur din partea profesorului Alexandru Rafila. Reprezentantul Romaniei la OMS preconizeaza ca in august vor fi inregistrate in jur de 2. 000 de cazuri noi de coronavirus pe zi. Rafila a facut anuntul la emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor.

De ce creste alarmant numarul cazurilor noi de COVID-19 in Bucuresti. Explicatia profesorului Alexandru Rafila

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat sambata dimineata la Digi24 de ce numarul cazurilor noi de COVID-19 din Bucuresti creste alarmant, joi inregistrandu-se un record in ceea ce priveste bilantul zilnic: 223 de noi infectari.

Amenintarea mai mare decat covid. Vestea care cutremura Romania

Prezent la conferinta de lansare a proiectului intarirea capacitatii institutionale pentru controlul infectiilor spitalicesti si gestionarea consumului de antibiotice in Romania, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesorul Alexandru Rafila, a avertizat ca principala amenintare mai mare decat covid este abuzul de antibiotice si dozajul necorespunzator care genereaza rezistenta. Rafila, despre amenintarea mai mare decat noul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )