Libnet.ro
UNICEF

23:01

Profesorul Gheorghe Taralunga, arestat preventiv pentru luare mita, a demisionat de la Universitatea Ovidius

Adevărul Adevărul,
Profesorul Gheorghe Taralunga, arestat preventiv pentru luare mita, a demisionat de la Universitatea Ovidius

Profesorul Gheorghe Taralunga a demisionat de la Universitatea Ovidius. El este cercetat in stare de arest preventiv pentru luare de mita. continuă pe Adevărul

Profesorul Gheorghe Taralunga, suspendat din toate activitatile de la Universitatea Ovidius

Conducerea Universitatii Ovidius din Constanta se disociaza de profesorul universitar Gheorghe Taralunga, fost decan al Facultatii de Farmacie, retinut si propus de DNA spre arestare pentru luare de mita de la student strain.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie, retinut pentru luare de mita

Profesorul Carmen Dorobat, din cadrul UMF Iasi, manager al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, a fost retinuta, in noaptea de vineri spre sambata, de DNA, pentru luare de mita, fiind acuzata ca ar fi luat bani de la studenti pentru promovarea examenelor, vineri seara fiind audiat si sotul sau.

Un profesor de la UMF Iasi a fost retinut pentru luare de mita, tentativa de viol si santaj

Un profesor de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Iasi, coordonator al disciplinei Anatomie, a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Iasi, fiind acuzat de luare de mita, tentativa de viol si santaj asupra unei studente de la Facultatea de Farmacie, informeaza Mediafax.

Profesor de la Facultatea de Farmacie a Universitatii Ovidius, retinut pentru luare de mita

Gheorghe Taralunga, profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta.

Doi functionari din cadrul Ministerului Agriculturii, judecati pentru luare de mita

Doi reprezentanti al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au fost trimisi in judecata, in arest preventiv, de catre procurorii anticoruptie, pentru luare de mita, instigare la spalare de bani si instigare la fals in acte, se arata intr-un comunicat DNA.

Un profesor de la UMF Iasi, sef al Sectiei ATI de la Spitalul de Neurochirurgie, a fost retinut pentru luare de mita

Seful Sectiei ATI de la Spitalul de Neurochirurgie, Gheorghe Dorobat, profesor la UMF Iasi, a fost retinut, sambata, de DNA, pentru luare de mita, informeaza Mediafax. El este acuzat ca ar fi primit cate o.

Seful Sectiei ATI de la Neurochirurgie, retinut pentru luare de mita

Seful Sectiei ATI de la Spitalul de Neurochirurgie, Gheorghe Dorobat, profesor la UMF Iasi, a fost retinut, sambata, de DNA, pentru luare de mita, fiind acuzat ca ar fi primit cate o suta de euro de la 20 de studenti, prin intermediul sotiei sale,.

Seful Sectiei ATI de la Neurochirurgie, profesor la UMF Iasi, retinut pentru luare de mita

Seful Sectiei ATI de la Spitalul de Neurochirurgie, Gheorghe Dorobat, profesor la UMF Iasi, a fost retinut, sambata, de DNA, pentru luare de mita, fiind acuzat ca ar fi primit cate o suta de euro de la 20 de studenti, prin intermediul sotiei sale.

Galati: Profesor universitar, retinut pentru luare de mita

Un profesor universitar, de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost acuzat ca a primit bani de la 27 de studenti pentru a-i promova la disciplina Electronica aplicata, relateaza Mediafax.

Dosarul medicamentelor contrafacute: Liderul retelei, arestat preventiv

Liderul retelei vizate in dosarul medicamentelor contrafacute este arestat preventiv pentru 30 de zile, in timp ce alte trei persoane sunt in arest la domiciliu, dupa decizia luata vineri de Tribunalul Bucuresti, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )