Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doi functionari din cadrul Ministerului Agriculturii, judecati pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Doi functionari din cadrul Ministerului Agriculturii, judecati pentru luare de mita

Doi reprezentanti al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au fost trimisi in judecata, in arest preventiv, de catre procurorii anticoruptie, pentru luare de mita, instigare la spalare de bani si instigare la fals in acte, se arata intr-un comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Secretarul general al Ministerului Agriculturii, Virgil Gaman, si fostul secretar de stat Nagy Peter Tamas, trimisi in judecata pentru luare de mita

Secretarul general al Ministerului Agriculturii, Virgil Gaman, si fostul secretar de stat Nagy Peter Tamas au fost trimisi in judecata. Ei sunt acuzati ca au primit mita aproape 177. 000 de lei, prin intermediul.

Doi angajati din cadrul Directiei de Taxe si Impozite Craiova, arestati pentru fapte de coruptie in urma cu 3 zile, eliberati din arest

Sase angajati din cadrul Directiei de Taxe si Impozite Craiova au fost arestati pe data de 23 ianuarie de magistratii Tribunalului Dolj pentru fapte de coruptie. Inspectorii sunt acuzati ca au sters din evidenta fiscala sute de amenzi.

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Iasi, dus la DIICOT pentru audieri

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale SAS) din cadrul IPJ Iasi, Dorel Roman, a fost dus cu mascatii la DIICOT joi dimineata, informeaza B1 TV. Pana in acest moment nu se stiu motivele pentru care Dorel.

Enrique Iglesias, dat in judecata de doi compozitori din cauza cantecului Bailando

Enrique Iglesias a fost dat in judecata de doi compozitori care il acuza pe cantaretul spaniol ca a plagiat o melodie de-a lor atunci cand a inregistrat piesa Bailando, informeaza contactmusic. com.

MMSC: Minim 20% din fondurile europene trebuie folosite pentru actiuni relevante climatic

Strategia operationala si planul national de actiune care se pregatesc in acest an trebuie sa ofere instrumente de actiune realista, supla, precisa si eficienta si trebuie sa permita accesarea cu succes a fondurilor europene 2014-2020, din care minim 20% sa fie folosite in proiecte si actiuni relevante climatic, a declarat ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )