Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesorul Streinu-Cercel: Acestea sunt cele mai bune tratamente pentru coronavirus

Antena3 Antena3,
Profesorul Streinu-Cercel: Acestea sunt cele mai bune tratamente pentru coronavirus

Dr. Adrian Streinu-Cercel a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tramtamentele administrate de medicii romani pacientilor infectati cu coronavirus. De asemenea, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala a vorbit despre stransa colaborare cu medicii din punctele-cheie ale globului in lupta cu COVID-19. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania. Care sunt cele mai afectate judete Zonele in care s-au inregistrat cele mai putine cazuri de COVID-19

123 de noi cazuri de coronavirus s-au inregistrat in ultimele 24 de ore la Suceava, judet unde numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 2. 238, din cele 9. 242 de cazuri de persoane infectate cu COVID 19 in Romania. Un alt judet afectat puternic, unde sunt 423 de cazuri, este Arad, urmat de Hunedoara.

in Romania, unul dintre cele mai promitatoare tratamente pentru COVID-19 nu e folosit la potentialul sau

Romania nu are protocoale si nu poate sa puna tratamentul cu plasma in aplicare. Plasma imuna se recolteaza timp de trei saptamani, incepand din a 14-a zi de la vindecare. Fiecare donator de plasma poate salva noua vieti.

Cele mai bune oferte eMAG, de la cel mai ieftin iPhone la televizoare si laptopuri

EMAG are cateva oferte pe care n-ar trebui sa le treci cu vederea. De la telefoane si televizoare la laptopuri si electrocasnice. Am adunat aici cateva recomandari. Categoria pe care ar trebui.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania sunt cele mai aglomerate din UE

N Uniunea Europeana, 17,1% din populatie traia in anul 2018 in gospodarii supraaglomerate, adica numarul camerelor era insuficient comparativ cu numarul membrilor din gospodarie, pe primul loc in randul statelor membre fiind Romania, unde aproape jumatate din populatie 46,3%) traia in urma cu doi ani in gospodarii supraaglomerate, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Top 10 cele mai bine cotate seriale TV, conform voturilor publicului

Platforma IMDB prezinta nu doar un top al filmelor, ci si al serialelor de televiziune care au primit cele mai bune note din partea spectatorilor. Va prezentam topul primelor zece.

Cum se utilizeaza corect mastile pentru a fi protejati cat mai eficient. Un medic a explicat care sunt cele mai frecvente greseli si cum pot fi evitate

Medicul Andreea Moldovan a prezentat cateva reguli de baza privind modul in care se poarta mastile pentru a ne proteja cat mai bine in aceasta perioada.

Exclusiv De la inceputul lunii martie s-au cumparat prin achizitie directa echipamente de protectie in valoare de aproape 130 milioane lei Cu cat au vandut mastile firmele care au avut cele mai mari contracte

De la inceputul lunii martie s-au achizitionat echipamente medicale de protectie si consumabile medicale, in principal masti de protectie, viziere, combinezoane si botosi, in valoare de aproape 130 milioane lei, toate prin achizitie directa. HotNews. ro a cautat in sistemul electronic de achizitii publice cele mai mari contracte incheiate prin aceasta procedura, pentru a afla cu cat s-au vandut mastile simple, cu 3 pliuri, si mastile FFP2, necesare personalului medical din prima linie.

Stiai? Cine sunt cei mai relaxati oameni pe timp de pandemie

Cercetatorii au aflat cine sunt cei mai relaxati oameni in timpul pandemiei de coronavirus.

Cele mai bogate gustari in fibre. Ce cantitati trebuie consumate pentru o sanatate de fier

Alimentele bogate in fibre sunt excelente pentru organism si ne ajuta sa tinem foamea departe pentru mai mult timp. Sunt substante de balast nedigerabile care pot sa-si indeplineasca rolul important in interiorul tractului digestiv tocmai pentru ca organismul nu le poate digera.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre purtatul mastii de protectie

Din 15 mai, toata lumea va trebui sa poarte masca de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Anuntul facut de Klaus Iohannis n-a multumit pe toata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )