Libnet.ro
UNICEF

13:15

Profetia iNFRICOSATOARE pentru anul 2019: Semnele biblice care anunta SFARSITUL LUMII

B1 B1,
Profetia iNFRICOSATOARE pentru anul 2019: Semnele biblice care anunta SFARSITUL LUMII

Luna ianuarie a anului 2019 ne va aduce singura eclipsa totala de Luna care va avea loc in urmatorii doi ani. Fenomenul va avea loc in noaptea dintre 20 si 21 ianuarie, informeaza Spy News. Astfel,. continuă pe B1

Baba Vanga, profetii alarmante pentru anul 2019

Catastrofe naturale de amploare, criza economica si probleme grave pentru cativa sefi de stat este ceea ce ar fi prevazut pentru 2019 celebra Baba Vanga. Profetiile Babei Vanga revin la fiecare inceput de.

HOROSCOP. Politicienii, defavorizati in anul 2019. Marian Golea:Apropiatii se vor razbuna pe Dragnea

Astrologul si specialistul Feng Shui Marian Golea a vorbit in emisiunea Dar si Har despre secretele horoscopului chinezesc pentru anul 2019, care va fi anul Mistretului de.

Sia revine cu vesti pentru fani: cantareata a dezvaluit planurile pentru anul 2019

Cantareata australiana Sia va lansa anul viitor un album si un lungmetraj muzical pe care l-a scris si regizat. inca nu e clar daca musical-ul va fi pus in scena pe Broadway sau este o pelicula cinematografica de la Hollywood.

Editie speciala 360 de grade: Anul 2019. Anumite lucruri se vor schimba radical. Luptati pentru ceva (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai, Ruxandra Benga, Ingrid Baciu si Marian Golea, despre anul 2019, un an numerologia 3, un an al.

Cristina Lesnic: in anul 2019 vreau sa ajungem la un numitor comun privind depozitul de munitii de la Cobasna

Vicepremierul pentru reintegrare Cristina Lesnic isi doreste in anul 2019 sa obtina progrese pe toate cele trei cosuri de discutii cu regiunea transnistreana, inclusiv in domeniul securitate si solutie politica. Despre aceasta vicepremierul a mentionat la emisiunea Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Anul 2019, luna si aventura. Topul celor mai tari destinatii de vacanta FOTO

Fie ca sunteti interesati de spiritualitate sau de istorie, sunteti gurmanzi inraiti ori, pur si simplu, vreti sa va relaxati la marginea apelor turcoaz sau sa cuceriti un nou varf de munte, anul 2019 aduce posibilitati infinite calatorilor.

HOROSCOP 2019. Predictii astrale pentru anul viitor. Se anunta schimbari radicale. 2019 va fi un an mare

Te-ai simtit blocat in 2018 ? Ai avut parte de provocari ravasitoare ? Vesti bune, 2019 este anul de a o lua de la capat. Uita de treburile uzuale, uita de cum stii sa faci totul acest an este despre.

Anul 2019, previziuni numerologice pentru Romania: Un an cu zone agresive

Numerologul Romeo Popescu a fost invitatul lui Razvan Dumitrescu in emisiunea Subiectiv. Acesta a facut o serie de previziuni numerologice pentru Romania in 2019. E de bine. Pentru noi toti este de.

Urari de Anul Nou: mesaje si felicitari pentru Revelion 2019

Urarile de Anul Nou, mesajele si felicitarile trimise in noaptea dintre ani sunt deja o traditie. De Revelion 2019 le puteti face o bucurie celor dragi transmitandu-le mesaje, felicitari si urari pentru noul an.

HOROSCOP 2019. Previziunile lui Nostradamus pentru anul viitor. Profetul ar fi prevazut sfarsitul lumii. A cata oara?

Previziuni Nostradamus 2019. Profetie, destin sau stiinta? Tu in ce alegi SA CREZI? HOROSCOP 2019Previziuni Nostradamus 2019. Cine a fost Nostradamus si de ce oamenii continua sa fie asa de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )