Libnet.ro
UNICEF

06:00

PROFETIA S-A iMPLINIT! Sfarsitul TRAGIC a lui Kobe Bryant a fost PREZIS cu ani in urma! Accidentul putea fi evitat

B1 B1,
PROFETIA S-A iMPLINIT! Sfarsitul TRAGIC a lui Kobe Bryant a fost PREZIS cu ani in urma! Accidentul putea fi evitat

Tragedia care a indoliat lumea sportului a fost prezisa! Un utilizator de Twitter prezisin 2012 cum va muri Kobe Bryant. continuă pe B1

Ghita Muresan, dupa decesul tragic al lui Kobe Bryant: Este o zi extrem de trista pentru familia lui si pentru familia NBA

Ghita Muresan a declarat, duminica seara, pentru News. ro, dupa aflarea vestii despre decesul tragic al lui Kobe Bryant, ca este o zi tare trista pentru familia lui Kobe si pentru familia NBA. A fost prea tanar ca sa se duca, mai ales asa. A fost un om iubit, nu doar pentru baschet, ci mai ales pentru ca a schimbat multe vieti, a convins multi copii sa vina la baschet.

Noi detalii despre accidentul tragic in care a murit Kobe Bryant, venite de la martori: A disparut in ceata si apoi s-a vazut o explozie uriasa

Fostul jucator de baschet, Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California. in acel accident a murit si una dintre cele patru fiice ale sportivului, care avea doar 13 ani.

Legenda baschetului american, Kobe Bryant, a murit! Ce mesaje au trimis sportivii romani

Kobe Bryant, legenda baschetului american, a murit ieri intr-un tragic accident de elicopter. La fel si fiica lui, Gianna, in varsta de aproape 14 ani. La bordul elicopterului erau 9 persoane, dar niciuna nu a suprevietuit.

Digi Sport: Kobe Bryant a lasat in urma o avere colosala. Era printre cei mai bogati sportivi din toate timpurile

Moartea lui Kobe Bryant a socat lumea sportului, iar presa de pe toata planeta a comentat acest tragic eveniment. Avand in vedere celebritatea sa, este normal ca lumea sa se intrebe ce avere avea, iar raspunsul l-a dat o publicatie americana, cu toate ca sumele nu pot fi niciodata exacte.

Cum a fost prevestita moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau inca din 2012

La cateva ore dupa accidentul tragic de elicopter in urma caruia Kobe Bryant si-a pierdut viata, pe internet a inceput sa circule un clip video cu un desen animat realizat in 2017, dar si un mesaj pe Twitter, care prevesteau parca vestea tragica.

Cum a fost prevestita moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau inca din 2012

La cateva ore dupa accidentul tragic de elicopter in urma caruia Kobe Bryant si-a pierdut viata, pe internet a inceput sa circule un clip video cu un desen animat realizat in 2017, dar si un mesaj pe Twitter, care prevesteau parca vestea tragica.

De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Kobe Bryant, legendarul jucator de baschet, a murit intr-un accident de elicopter. Potrivit serifului Alex Villanueva, la bordul aparatului de zbor se aflau in total noua persoane, cu pilot cu tot. Toti au decedat in urma impactului. De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant Nu exista niciun supravietuitor Se aflau noua .

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

BREAKING NEWS Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter

Vestea sfarsitului de saptamana vine din SUA, acolo unde presa anunta decesul legendarului baschetbalist Kobe Bryant, intr-un accident de elicopter. Informatia a fost relatata initial de site-ul TMZ, apoi preluata de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport. Bryant, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NBA, avea doar 41 de ani. -----UPDATE Autoritatile au confirmat oficial moartea lui Kobe Bryant UPDATE Gianna, fata de 13 ani a lui Kobe Bryant, a murit in accidentul de elicopter alaturi de tatal ei.

Ultima discutie purtata intre turnul de control si pilotul lui Kobe Bryant. Traiectoria bizara a elicopterului, inainte de a se prabusi

Kobe Bryant a murit duminica dimineata intr-un accident de elicopter, la Calabasas, in sudul Californiei. Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, a evoluat timp de 20 de ani la echipa Los Angeles Lakers, cu care a castigat cinci titluri de campion al NBA.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )