Libnet.ro
UNICEF

05:45

Profetul crizei, Nouriel Roubini, anunta care sunt cele mai vulnerabile piete imobiliare ale momentului

Adevărul Adevărul,
Profetul crizei, Nouriel Roubini, anunta care sunt cele mai vulnerabile piete imobiliare ale momentului

Nouriel Roubini, reputatul economist care a prezis criza economica izbucnita in 2007-2008, a lansat noi avertismente privind 17 tari amenintate de spargerea bulelor de pe pietele imobiliare. Riscurile cele mai mari evita tocmai tarile afectate cel mai puternic de ultima criza economica, vizand in schimb statele mici si mijlocii cu o guvernare stabila. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai mari greseli la interviul de angajare. De ce sunt refuzati foarte multi dintre candidati

Un top recent realizat de site-ul Bestjobs. ro arata ca cele mai mari greseli realizate de catre candidati in timpul interviului de candidat sunt nesiguranta, nervozitatea si lipsa interesului pentru job-ul respectiv. Concret, acestea sunt si motivele pentru care candidatii respectivi nu obtin locul de munca dorit.

Facebook primeste sute de milioane de poze zilnic, iar cineva s-a preocupat sa afle care sunt cele mai populare

Tu cate fotografii incarci zilnic pe Facebook? Reteaua sociala aduna cateva sute de miliarde de imagini si cineva s-a preocupat sa faca ordine printre acestea. Se pare ca cele mai multe nu sunt cu pisici, cum poate multi se asteptau.

Harta celor mai CORUPTE tari din lume. Care sunt statele fruntase in topul rusinii si pe ce loc se situeaza Romania

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia sunt percepute ca cele mai corupte tari din lume, in timp ce Danemarca si Noua Zeelanda sunt percepute drept cele mai putin corupte tari, potrivit Indexului anual al.

Studiu VEKA: Deformarea si slaba izolare sunt cele mai mari probleme intalnite la ...

VEKA Romania a desfasurat in perioada 1-27 octombrie proiectul Schimba vechiul cu VEKA pe site-ul www. fereastraveka. ro, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-si exprima motivele nemultumirii cu privire la ferestrele de tip termopan pe care le detin. Conform raspunsurilor participantilor la proiectul Schimba vechiul cu VEKA, 76% dintre respondenti se confrunta cu fenomenul deformarii tamplariei. Desi reprezinta o investitie majora pentru orice beneficiar, tamplaria termoizolanta de .

Argentina nu vine degeaba la Bucuresti. Cat plateste FRF pentru amicalul de lux si care sunt temerile lui Sandu

Nationala Romaniei ar trebuie sa primeasca pe 5 martie vizita Argentinei intr-un amical de lux pe Arena Nationala, meci pentru care FRF trebuie sa se caute adanc in conturile bancare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )