Libnet.ro
UNICEF

07:00

Se profileaza o mare surpriza la Alba Iulia. USR PLUS are prima sansa sa castige Primaria in dauna PNL

Adevărul Adevărul,
Se profileaza o mare surpriza la Alba Iulia. USR PLUS are prima sansa sa castige Primaria in dauna PNL

Asa cum era de asteptat lupta electorala se anuna foarte stransa la Alba Iulia, intre candidatul PNL, Voicu Paul si cel al Aliantei USR PLUS, Gabriel Plesa. continuă pe Adevărul

USR PLUS castiga prima functie de primar in Alba. Radu Penciu a obtinut mandatul in comuna Lupsa

Dupa numaratoarea paralela, candidatul USR PLUS la Primaria Lupsa, Ioan Radu Penciu a castigat fotoliul de primar.

VIDEO Derapaj al fostului primar din Alba Iulia la adresa candidatului USR PLUS: Tradatorii sunt judecati sumar si executati

Fostul primar al municipiului Alba Iulia, europarlamentarul Mircea Hava, a votat duminica, la Scoala Generala nr. 7 din cartierul Cetate. Hava nu a ratat ocazia sa il atace pe candidatul USR, care a plecat de la PNL, unde nu era sustinut pentru candidatura.

Scandalul panourilor electorale de la Alba Iulia ajunge la DNA. Candidatul PNL sustine ca au fost platite din sponsorizari

Cu trei zile inainte de alegeri, campania electorala se incinge la Alba Iulia. Parchetul de pe langa Judecatorie si-a declinat competenta catre DNA, in cazul plangerii USR privind panourile electorale ale candidatului PNL. Acesta din urma sustine ca panourile sunt dintr-o sponsorizare si nu au fost platite din bani publici.

Surse. Marea surpriza din Bucuresti. Ce fief PSD ar putea fi castigat de USR-PLUS

Simona Spataru, candidatul sustinut de Alianta USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 4, ar putea sa-l invinga pe actualul primar Daniel Baluta PSD), sustin surse politice pentru Adevarul. Primele EXIT POLL- uri arata ca, la ora 16. 00, Simona Spataru are doua procente in fata rivalului din PSD. O prezenta ridicata la urne ar asigura victoriei Simonei Spataru pe finalul zilei, sustin sursele citate.

Noua harta politica a Romaniei. Cati primari si consilieri au PSD, PNL, USR-Plus, in tara

Alegerile locale din 27 eptembrie 2020 au scos la suprafata un adevar dureros pentru PSD. Social-democratii au pierdut un numar mare de primarii, dar si de consilieri locali si judeteni. Asa cum a subliniat si Ludovic Orban la inchiderea urnelor, ziua de astazi a insemnat o victorie zdrobitoare in fata celor care au detinut atatia .

Scandalul panourilor electorale de la Alba Iulia: DNA a clasat o acuzatie si a trimis cauza inapoi la Parchetul de pe langa Judecatorie

Telenovela scandalului privind panourile electorale de la Alba Iulia continua. DNA a clasat una dintre fapte si a trimis dosarul la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Primaria Alba Iulia: zece propuneri, dintre care doar doua cu sanse

Functia de primar al municipiului Alba Iulia este disputata de zece candidati. Dintre acestia, batalia se da, practic, intre doi reprezentanti ai unor partide care in alte zone ale tarii au format aliante impotriva candidatilor PSD.

Muzeul Copilului de la Alba Iulia, proiect unic in Romania, realizat din fonduri europene. Licitatia pentru contractarea lucrarilor, demarata

Realizarea proiectului privind Muzeul Copilului de la Alba Iulia parcurge o noua etapa. Primaria a scos la licitatie lucrarile de proiectare si executie a complexului multifunctional destinat activitatilor educative, recreative si socio culturale.

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax.

BARNA: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )