Libnet.ro
UNICEF

09:15

Profit de 43,67 milioane de lei pentru SIF Banat Crisana, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 43,67 milioane de lei pentru SIF Banat Crisana, in primul semestru

SIF1 Banat Crisana a inregistrat un profit de 43,67 milioane de lei, in primele sase luni ale anului, cu 136% mai mare fata de primul trimestru. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Dragoi a fost votat presedinte al CA SIF Banat Crisana

Consiliul de Administratie CA) al SIF Banat-Crisana SIF 1), reunit in sedinta de azi, a ales noua conducere executiva a societatii, in frunte cu Bogdan Dragoi, votat presedinte al CA - director general al SIF Banat-Crisana iar Octavian Avramoiu a fost ales vicepresedinte - director general adjunct.

Bogdan Dragoi, fost ministru al Finantelor, preia conducerea SIF Banat-Crisana

Bogdan Dragoi, fost consilier prezidential si fost ministru al Finantelor, a fost ales presedinte si director general al SIF Banat-Crisana SIF1) de catre Consiliul de Administratie, in timp ce seful sau de cabinet in timpul mandatului de ministru a fost numit director adjunct si vicepresedinte.

Lichiditate de aproximativ 15 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15 milioane lei 3,4 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 23 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 23 milioane lei 5,4 milioane euro).

Secvential. 85 de MILIOANE lei in plus pentru Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu se va bucura de o marire a lefei, dupa ce fostul premier interimar Gabriel Oprea a promulgat o ordonanta privind marirea indemnizatiiilor pentru demnitari. in prezent,.

OMV Petrom investeste 365 milioane de euro pentru a mari productia de gaze din judetul Gorj

OMV Petrom are in derulare trei proiecte majore de investitii din judetul Gorj, informeaza compania printr-un comunicat de presa. Cele trei proiecte au o valoare cumulata de aproximativ 365 milioane de euro, din care 310 milioane de euro au fost deja investite. Investitiile din ultimii ani au transformat judetul Gorj in regiunea cu cea mai mare productie de gaze din portofoliul OMV Petrom, sustine compania.

Donatie de 55.000 de lei pentru Spitalul de Copii

Un hipermagazin din Cluj a strans peste 55. 000 lei in timpul campaniei Luna inimilor deschise. Aceasta campanie a fost derulata in perioada 29 aprilie 23 iunie 2015 in toate magazinele Cora din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )