Libnet.ro
UNICEF

07:45

Secvential. 85 de MILIOANE lei in plus pentru Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Secvential. 85 de MILIOANE lei in plus pentru Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu se va bucura de o marire a lefei, dupa ce fostul premier interimar Gabriel Oprea a promulgat o ordonanta privind marirea indemnizatiiilor pentru demnitari. in prezent,. continuă pe Antena3

Primaria Targoviste va cheltui 6,8 milioane lei pentru asfaltarea strazilor

Primaria Municipiului Targoviste a aprobat un buget total de investitii in valoare de 9,7 milioane de lei pentru anul curent, ne-au spus reprezentantii locali, precizand ca investitiile noi beneficiaza de 1,85 milioane lei, iar o suma similara este prevazuta pentru proiectele aflate in desfasurare.

FOTO. Traian Basescu: Iohannis risca sa se mute intr-o casa fara usi, geamuri si WC-uri. Cum arata Vila Lac 3

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, este de parere ca actualul sef de stat a cerut o serie de modificari la vila Lac 3, iar suma la care se ridica reamenajarile ar depasi suma de doua milioane de euro.

Traian Basescu: Moscheea din Bucuresti ar trebui sa aiba aceleasi dimensiuni cu biserica romaneasca de la Istanbul, pentru care nu s-a dat un petec de pamant

Traian Basescu a declarat joi seara, ca moscheea care se doreste a fi construita la Bucuresti ar fi cea mai mare din Europa si nu ar trebui sa existe un astfel de centru al tinerilor selectati din Islam la noi.

Traian Basescu, mesaj pentru muftiul musulmanilor: Ciocul mic

Traian Basescu si-a exprimat, din nou, dezaprobarea fata de intentia Guvernului de a se construi cea mai mare moschee din Europa in Bucuresti. Astfel, Basescu i-a transmis muftiului ciocul mic, pe Victor Ponta si Klaus Iohannis i-a numit nesabuiti si lui Erdogan i-a spus sa propovaduiasca in alta parte.

Traian Basescu, mesaj halucinant pentru Muftiu: Ciocu` mic!

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj Muftiului Cultului Musulman din Romania,Iusuf Murat, joi, pe pagina de Facebook. Ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati, a spus.

Traian Basescu: Doi nesabuiti din fruntea statului vor ca la Bucuresti sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6. 000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Basescu are un mesaj si pentru Muftiul Iusuf Murat: Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. Stii cumva de visul teroristilor de la Statul Islamic de a se extinde in Balcani si Europa Centrala?.

FOTO Socrul lui Traian Basescu a fost ingropat cu onoruri militare. imbulzeala la praznicul organizat de familia Basescu la un restaurant din Suceava

Cateva sute de persoane au participat, sambata, la inmormantarea lui Gheorghe Andrusca, socrul lui Traian Basescu. imbulzeala la fel de mare a fost si la praznicul organizat dupa funeralii la un restaurant din zona.

Traian Basescu, despre Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, despre cum a decurs, in opinia sa, episodul privind ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

Traian Basescu: Din dorinta sa de parvenire, Iohannis risca sa se mute intr-o vila fara usi, geamuri, dusuri si WC-uri. O sa-i piara pofta de a mai cere demisia premierului

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, din dorinta sa de parvenire, Klaus Iohannis risca sa se mute in Vila Lac 3 fara a avea toate conditiile pentru a locui decent. Seful statului ar fi cerut.

Traian Basescu, atac fara precedent la Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu scrie vineri pe pagina sa de Facebook despre cum a decurs, in opinia sa, episodul cu ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2908 seconds )