Libnet.ro
UNICEF

05:45

Profit de 5,4 milioane lei, pentru SIF Banat Crisana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 5,4 milioane lei, pentru SIF Banat Crisana

SIF1 Banat-Crisana a realizat un profit net de aproape 5,4 milioane lei, in primul trimestru din acest an, in crestere cu 26,5% comparativ cu perioada similara din 2016, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Profit de 1,45 milioane de lei pentru Mecanica Ceahlau

Mecanica Ceahlau, producatorul roman de echipamente agricole, a incheiat primul trimestru cu un profit de 1,45 milioane de lei, in crestere cu 16% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

SIF Banat - Crisana - Raport curent

SIF Banat - Crisana - Raport curent.

SIF Banat - Crisana - Comunicat de presa

SIF Banat - Crisana - Comunicat de presa.

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 600 milioane lei pe trei ani

Ministerul Finantelor a plasat ieri obligatiuni de 600 milioane lei 132,2 milioane euro) scadente in 26 februarie 2020, in linie cu valoarea anuntata, la un randament mediu de 1,98% pe an, in scadere sensibila fata de ultima licitatie reusita din aceeasi emisiune, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Energiei cere 12,7 milioane lei din bugetul asigurarilor sociale, pentru disponibilizatii de la CE Oltenia

Ministerul Energiei propune alocarea sumei de 12,77 milioane de lei din bugetul asigurarilor sociale pentru cei 1. 000 de salariati ai Complexului Energetic CE) Oltenia, care vor fi concediati in 2017, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern.

Saga eRomania pe bani multi continua: Sase consortii se lupta pe contractul de 2,5 milioane euro pentru o politica publica in domeniul e-guvernarii

Sase consortii de firme, printre care Deloitte, ErnstYoung si KPMG, au depus oferte in cadrul licitatiei pentru contractul de aproape 2,5 milioane euro care vizeaza printre altele, elaborarea unei propuneri 'eRomania' de politica publica in domeniul e-guvernarii, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Licitatia a fost suspendata temporar luna trecuta, apoi contestata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, care a respins insa o noua cerere de suspendare a procedurii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )