Libnet.ro
UNICEF

20:45

Profit net de 55 milioane euro, pentru Raiffeisen Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit net de 55 milioane euro, pentru Raiffeisen Bank

Profitul net al Raiffeisen Bank a crescut cu 2%, pana la 55 milioane euro in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

MedLife vrea sa atraga prin bursa o finantare de 80 milioane euro pentru achizitii si proiecte greenfield

Consiliul de administratie al MedLife a convocat actionarii pe data de 13 septembrie pentru a propune ca operatul de servicii medicale private sa atraga o finantare prin Bursa de Valori Bucuresti BVB) de aproximativ 80 milioane de euro pentru achizitii si proiecte de tip greenfield, potrivit unui comunicat al companiei.

Banca Transilvania a contribuit in ultimii 5 ani cu peste 2,1 miliarde de lei- taxe si alte contributii la bugetul de stat / Banca a anuntat pe primele 6 luni un profit net de 496 de milioane de lei

Banca Transilvania a contribuit in ultimii 5 ani cu taxe si alte contributii la bugetul de stat in nume propriu si pentru angajati sau clienti insumand peste 2,1 miliarde de lei, din care 165 milioane lei in primul semestru din 2017, se arata intr-un comunicat de joi al bancii, in care anunta si un profit net de 496 de milioane de lei al bancii si de 513 milioane la nivel de grup financiar in primele 6 luni). Grupul BT a incheiat primul semestru din acest an cu active de 53,4 miliarde lei, din care banca detine 53,2 miliarde lei, mai transmit bancherii clujeni.

Fonduri nerambursabile 2017: Max. 7 milioane Euro pentru firme si fermieri, sa-si impadureasca terenurile

Fermierii-persoane fizice, firme si alti proprietari de terenuri vor putea obtine fonduri nerambursabile de maximum 7 milioane de euro in total, pentru lucrari multianuale de impadurire a pamanturilor, printr-o linie de finantare anuntata miercuri de Agentia Nationala de Plati si Interventie in Agricultura APIA).

Profit net de 496 de milioane de lei, pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania TLV) a inregistrat, in primul trimestru din acest an, un profit net de 496 milioane de lei, cu 7,96% mai mare decat cel raportat in peroada similara a anului trecut si de 513 milioane la nivel de grup financiar , potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MedLife evaluaza oportunitatea atragerii unei finantari prin BVB de aproximativ 80 milioane de euro pentru consolidarea pietei de servicii medicale

Aproximativ 20 de milioane de euro ar putea fi atrasi prin majorare de capital, iar aproximativ 60 de milioane de euro prin emiterea de obligatiuni. Fondurile care ar fi astfel atrase vor fi destinate programului de achizitii si proiectelor de tip greenfield.

PSG nu renunta la Mbappe: Oferta de 155 de milioane de euro pentru atacantul de 18 ani

Dupa transferul lui Neymar, PSG nu renunta la ideea de a-l aduce la echipa pe Kylian Mbappe, atacantul in varsta de 18 ani al celor de la AS Monaco, campioana en-titre din Ligue 1, pentru care este dispusa sa ofere 155 de milioane de euro, scrie Le Figaro, care citeaza Telefoot.

Banca Transilvania - profit net de 496 milioane de lei in S1, in crestere cu 8,3% fata de S1 2016

Banca Transilvania BT) a obtinut, in primul semestru al acestui an, un profit net de 496 milioane de lei, in crestere cu 8,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. La nivel de grup, profitul inregistrat s-a situat la 513 milioane de lei, de.

Profitul Raiffeisen Bank bate pasul pe loc. Depozitele au crescut intr-un ritm accelerat, dar portofoliul de credite a sporit cu doar 3%

Profitul Raiffeisen Bank bate pasul pe loc, ajungand dupa primele 6 luni din an la 54 milioane de euro, in timp ce activele totale au crescut totusi cu 6%, la 7,32 miliarde de euro. Depozitele clientilor au sporit semnificativ - cu 14% - in timp ce.

Profit net de 27,7 milioane lei, pentru Oltchim

Combinatul chimic Oltchim, aflat in insolventa si in plin proces de vanzare a activelor, a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 27,68 milioane lei 6,1 milioane euro), in crestere cu 48,8% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul majorarii afacerilor cu 27%, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net in crestere cu 180%, pentru BVB

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a realizat un profit net de 5,15 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 180% comparativ cu perioada similara din 2016, potrivit unui raport publicat pe site-ul propriu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )