Libnet.ro
UNICEF

21:15

Profit de sase ori mai mare, pentru Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de sase ori mai mare, pentru Oltchim

Combinatul Oltchim Ramnicu Valcea OLT), entitate aflata in insolventa din anul 2013 a raportat, pentru primul trimestru al acestui an, un profit net de 46,33 milioane de lei, de peste sase ori mai mare fata de cel obtinut la 31 martie 2017, de 7,57 milioane de lei, in contextul unor venituri mai mari cu circa o treime, potrivit comunicatului publicat vineri de companie. continuă pe Ziarul Bursa

Negrescu: Sper sa reiasa, n urma negocierilor, un buget mai mare pentru politica de coeziune

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat, vineri seara, la Alba Iulia, ca spera ca politica de coeziune sa dispuna de un buget mai mare in urma negocierilor viitoare, scrie Agerpres.

Oltchim, profit de peste 40 milioane lei

Combinatul petrochimic Oltchim din Ramnicu Valcea a realizat in primele trei luni ale acestui an un profit net de 46,33 milioane lei, de sase ori mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, de 7,57 milioane lei, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bulgaria construieste autostrazi de doua ori mai ieftine dect Romnia, sustine ministrul bulgar al Dezvoltarii

Bulgaria construieste cele mai ieftine autostrazi din Europa, a spus ministrul bulgar al Dezvoltarii Regionale. Nikolay Nankov a precizat insa ca, in pofida costurilor reduse, calitatea autostrazilor din tara vecina este una buna, relateaza novinite. com. Potrivit cifrelor, bulgarii platesc de doua ori mai putin decat Romania pentru un kilometru de autostrada, respectiv 3. 1 milioane de euro fata de 6. 3 milioane.

Romnia a nregistrat n primul trimestru un deficit de cont curent de 967 milioane euro, cu 25,6% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie-martie 2017, mai ales ca urin ianuarie-martie 2017, deficitul contului curent a fost de 770 milioane euro, arata datele revizuite ale BNR poblicate luni, potrivit News. ro. Contul curent al balantei de plati include sumele incasate si cele platite de Romania in relatiile comerciale cu celelalte state. Principala componenta care contribuie la contul curent al balantei de plati este comertul exterior, puternic deficitar in cazul Romaniei.

Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Preturile au crescut cu 5,2% in aprilie fata de anul trecut

Preturile de consum in luna aprilie 2018 comparativ cu luna aprilie 2017 au crescut cu 5,2%, cea mai mare inflatie din iunie 2013, a informat Institutul National de Statistica.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 12 MAI 2018 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 12 MAI 2018 pentru Zodia Berbec - Planul financiar cunoaste o ameliorare binefacatoare, de parca ai scapa de o mare povara! Poate apare o suma de bani exact cand aveai mai mare nevo.

Cea mai mare lucrare a lui Adrian Ghenie prezenta intr-o licitatie romaneasca va fi vanduta pe platforma Lavacow

Lucrarea Unbound 2007), semnata Adrian Ghenie, va fi scoasa la licitatie luni, de la ora 20. 00, pe www. lavacow. ro, fiind cea mai mare lucrare a artistului prezenta intr-o licitatie de la noi pana in acest moment.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 MAI 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 MAI 2018 pentru Zodia Sagetator - Tu esti, de felul tau, un rebel, un mare iubitor de libertate, dar azi nu prea te poti bucura de acest avantaj.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 MAI 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 MAI 2018 pentru Zodia Leu - Trece azi un mare noroc prin calea ta, dar te prinde pe picior gresit, fara sa poti profita de ocazia ivita.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 11 MAI 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 11 MAI 2018 pentru Zodia Scorpion -Lucrurile sfinte sunt cea mai mare preocupare a zilei de azi, pentru ca ai o orientare cu totul speciala spre tot ce e legat de divinitate,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )