Libnet.ro
UNICEF

12:00

Profitul Raiffeisen Bank Romania a scazut cu 15 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul Raiffeisen Bank Romania a scazut cu 15 milioane euro

Raiffeisen Bank Romania a inregistrat un profit net de 98 de milioane euro, in 2015, fata de 113 milioane euro - valoarea profitului din 2014, au anuntat, ieri, reprezentantii bancii. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Cum arata si cand isi va deschide portile unul dintre cele mai moderne complexe termale din Romania, construit cu peste 15 milioane de euro de la UE

Unul dintre cele mai moderne complexuri termale din vestul Romaniei, in valoare de peste 15 de milioane de euro, isi va deschide portile in luna mai. Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea, construit cu bani europeni pe locul fostului strand municipal, va rivaliza cu cele din strainatate.

Profitul operational al grupului ceh CEZ in Romania a scazut cu 10,8% in 2015, la 121,3 milioane euro

Profitul operational al grupului ceh CEZ in Romania a scazut cu 10,8% in 2015, la 3,3 miliarde de coroane cehesti 121,3 milioane euro), pe fondul impactului negativ al suspendarii alocarii in a doua parte a anului 2014 a certificatelor verzi pentru.

Raiffeisen Bank: Vrem sa vindem banca din Polonia, dar nu la orice pret

Raiffeisen Bank International AG din Austria isi poate permite sa pastreze divizia din Polonia, in loc sa o vanda la un pret redus, intrucat este foarte aproape de realizarea obiectivului de majorare a capitalului pe care si l-a propus, a declarat, ieri, directorul executiv al institutiei financiare, Karl Sevelda.

Alstom le vinde germanilor trenuri de 115 milioane euro

Grupul francez Alstom va furniza 28 de trenuri diesel Coradia Lint pentru o companie germana. Valoarea contractului, incheiat cu Transdev, depaseste 115 milioane de euro. Trenurile urmeaza sa fie construite de catre Alstom in fabrica sa din orasul.

Yakup Cil, Credit Europe Bank: RomaniaProfesionista are nevoie de stabilitate in domeniul reglementarii

Romania are nevoie de stabilitate in domeniul reglementarii, a declarat Yakup Cil, CEO Credit Europe Bank Romania, care este de parere ca, atata timp cat au loc schimbari si discutii la nivelul regulilor si normelor juridice, bancile nu-si vor putea.

Afacerea panseluta: firmele abonate la contracte publice de peste 250 de milioane de euro

In ultimii cinci ani, autoritatile locale au cheltuit peste 250 de milioane de euro pentru amenajarea si ingrijirea spatiilor verzi, reiese dintr-un raport care centralizeaza contractele incheiate publicate pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Immofinanz, pierdere de 146 milioane euro in primele trei trimestre ale anului 2015

Compania imobiliara Immofinanz a raportat un profit net de -146,1 milioane de euro in primele trei trimestre ale anului 2015-201616, fata de un profit de 123,8 milioane de euro obtinut in perioada similara a exercitiului 2014-2015, potrivit unui comunicat al companiei trimis redactiei.

Premierul Ciolos lanseaza in comuna din Alba cu investitii de 16 milioane euro din fonduri europene programul pentru clasa de mijloc de la sate

Premierul Dacian Cilos se va afla luni, 21 martie, in Alba unde va vizita comuna Ciugud, unde s-au investiti 16 milioane de euro din fonduri europene si va participa la lansarea pachetului de politici Clasa de mijloc la sate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )