Libnet.ro
UNICEF

15:45

Profitul Rosneft, mai mare de cinci ori fata de anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul Rosneft, mai mare de cinci ori fata de anul trecut

Compania petroliera Rosneft, cea mai mare din Rusia, si-a majorat de cinci ori profitul in trimestrul al doilea, in ritm anual, in conditiile in care nu s-a mai confruntat cu pierderile din fluctuatiile de curs valutar care au afectat-o anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Experienta Electric Castle, cel mai mare festival din Romania, condensata intr-un film spectaculos de 12 minute

Pentru cei care nu au reusit anul acesta sa ajunga la cel mai mare festival din Romania, Electric Castle, organizatorii au condensat experienta de neuitat intr-un video de 12 minute. Filmuletul a strans in 24 de ore 12. 000 de vizualizari.

INSCOP: Primariile, Armata, Biserica si NATO - institutiile in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii acorda cea mai mare incredere primariilor - din sfera institutiilor politice, Armatei - din cea a institutiilor executive, Bisericii - din sfera institutiilor sociale sau private si NATO - din sfera institutiilor internationale, potrivit unui sondaj INSCOP.

Prototip al unei baterii promite autonomie mai mare de pana la 4 ori pentru smartphone-uri

Un prototip al bateriei cu litiu dezvoltata de cercetatorii de la Stanford ar putea creste autonomia viitoarelor terminale mobile cu pana la patru ori, scrie presa internationala.

Interviu cu seful Fabryo: Exodul este cea mai mare problema a Romaniei. Socul sociodemografic nu mai poate fi inlocuit

Exodul romanilor in strainatate si, mai ales, faptul ca valoarea remiterilor acestora a scazut foarte mult in ultimii ani este una dintre principalele cauze pentru care piata constructiilor, in general, si cea a lacurilor si vopselelor, in special, au avut de suferit in ultima perioada.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )