Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interviu cu seful Fabryo: Exodul este cea mai mare problema a Romaniei. Socul sociodemografic nu mai poate fi inlocuit

Adevărul Adevărul,
Interviu cu seful Fabryo: Exodul este cea mai mare problema a Romaniei. Socul sociodemografic nu mai poate fi inlocuit

Exodul romanilor in strainatate si, mai ales, faptul ca valoarea remiterilor acestora a scazut foarte mult in ultimii ani este una dintre principalele cauze pentru care piata constructiilor, in general, si cea a lacurilor si vopselelor, in special, au avut de suferit in ultima perioada. continuă pe Adevărul

Interviu cu seful Fabryo: Exodul este cea mai mare problema a Romaniei. Socul sociodemografic nu mai poate fi inlocuit, evolutii de doua cifre in piata nu vom mai vedea prea curand

Exodul romanilor in strainatate si mai ales faptul ca valoarea remiterilor acestora a scazut foarte mult in ultimii ani este una dintre principalele cauze pentru care piata constructiilor, in general, si cea a lacurilor si vopselelor, in special, au.

Vasile Blaga crede ca Predoiu este cea mai buna varianta de prezidentiabil pentru dreapta politica

Seful Partidului Democrat Liberal Vasile Blaga a vorbit, joi seara, despre candidatul cu care dreapta va merge la prezidentiale, precizand ca fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu este cea mai buna.

INSCOP: Primariile, Armata, Biserica si NATO - institutiile in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii acorda cea mai mare incredere primariilor - din sfera institutiilor politice, Armatei - din cea a institutiilor executive, Bisericii - din sfera institutiilor sociale sau private si NATO - din sfera institutiilor internationale, potrivit unui sondaj INSCOP.

Care este cauza prabusirii avionului Air Algerie. Aceasta este cea mai probabila ipoteza

Conditiile meteorologice constituie ipoteza cea mai probabila pentru explicarea prabusirii avionului Air Algerie in Mali, Parisul excluzand de la inceput posibilitatea unui tir de la sol, extrem de .

Decizie neasteptata: McDonald146;s opreste vanzarea unor produse-vedeta pe cea mai mare piata din lume

Lantul american de restaurante fast-food McDonalds a anuntat ca suspenda vanzarea unui sortiment popular nuggets din carne de pui si a altor produse din meniu in Hong Kong, anunta BBC .

DOVADA care arata DE CE s-a prabusit avionul malaysian. Aceasta este cea mai probabila cauza a TRAGEDIEI

Fotografiile facute de doi reporteri New York Times unor bucati din fuselajul avionului Malaysia Airlines au fost analizate de Reed Foster, un expert in probleme de securitate si aparare. Potrivit.

Profitul Rosneft, mai mare de cinci ori fata de anul trecut

Compania petroliera Rosneft, cea mai mare din Rusia, si-a majorat de cinci ori profitul in trimestrul al doilea, in ritm anual, in conditiile in care nu s-a mai confruntat cu pierderile din fluctuatiile de curs valutar care au afectat-o anul trecut.

Studenti clujeni, locul l dupa ce au proiectat cea mai rezistenta cladire din lume la cutremure

Un grup de studenti de la Universitatea Tehnica din Cluj a proiectat cladirea viitorului, care ar rezista in fata unui cutremur devastator. Ei au construit o macheta care a castigat zilele trecute, in Alaska, locul I la cel mai mare concurs international de cladiri rezistente la seisme dedicat studentilor.

Conditiile meteorologice nefavorabile, cauza cea mai probabila a prabusirii avionului Air Algerie. Franta respinge ipoteza unui atac armat

Ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve a declarat, pentru postul de radio RTL , ca cel mai probabil conditiile meteorologice nefavaorbile reprezinta ipoteza cea mai probabila care poate explica prabusirea avionului algerian in Mali.

VIDEO Experienta Electric Castle, cel mai mare festival din Romania, condensata intr-un film spectaculos de 12 minute

Pentru cei care nu au reusit anul acesta sa ajunga la cel mai mare festival din Romania, Electric Castle, organizatorii au condensat experienta de neuitat intr-un video de 12 minute. Filmuletul a strans in 24 de ore 12. 000 de vizualizari.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )