Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profitul SIF Banat-Crisana a crescut de peste cinci ori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul SIF Banat-Crisana a crescut de peste cinci ori

SIF Banat Crisana a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit de 149,3 milioane lei, de 5,2 ori mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor financiare transmise Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

ASF respinge numirea lui Najib El Lakis in CA al SIF Banat-Crisana

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), Sectorul Instrumentelor si Investitiilor Financiare, a respins solicitarea SIF Banat-Crisana SIF1) de avizare a modificarii componentei Consiliului de Administratie CA), ca urmare a alegerii lui Najib El Lakis in calitate de administrator al societatii de catre Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor AGOA) din 15 aprilie, potrivit unui comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al SIF Moldova a crescut de peste doua ori in primul semestru

SIF Moldova SIF2) a inregistrat in primul semestru din acest an un profit net de 182 milioane lei, cu 119,27% mai mare decat rezultatul consemnat in aceeasi perioada din 2013 83 milioane lei), potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul Grupului Allianz a crescut cu 11%

Profitul Allianz SE a crescut cu 11% in trimestrul doi din 2014 pe fondul majorarii castigurilor la divizia de asigurari de viata si de sanatate, potrivit unui comunicat al Grupului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )