Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza ANM pentru iarna 2019. Meteorologii au anuntat cand ninge in fiecare zona a tarii

Playtech Playtech,
Prognoza ANM pentru iarna 2019. Meteorologii au anuntat cand ninge in fiecare zona a tarii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorlogie au anuntat faptul ca va ninge in fiecare zona. Iata cat de tare s-au schimbat masuratorile specialistilor si cum va fi, de fapt, iarna lui 2019! Prognoza ANM pentru iarna 2019 Cu toate ca la inceputul lunii noiembrie specialistii anuntau ca iarna aceasta va fi una dintre cele . continuă pe Playtech

Anuntul meteorologilor. Prognoza ANM pentru duminica, 17 noiembrie. Ce se intampla cu vremea

Speicialistii de la Adminsitratia Nationala de Meterologie anunta o noua prognoza pentru ziua de duminica, 17 noiembrie. Iata ce se intampla cu vremea in toate regiunile tarii si care sunt maximele si minimele din Capitala! Prognoza meteo ANM pentru duminica, 17 noiembrie Meteogologii au indicat faptul ca weekend-ul acesta, pe 16 si 17 noiembrie, vremea .

Horoscop Cristina Demetrescu. Horoscop iarna 2019-2020. Ce zodii se vor imbogati si cine va gasi dragostea adevarata

Horoscop Cristina Demetrescu. Horoscop iarna 2019-2020. Acest horoscop este valabil incepand cu data de 1 decembrie 2019. Capricornii se vor bucura de incheierea unui ciclu dificil, plin de obstacole, in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 noiembrie. Veste incredibila pentru jumatatea lunii noiembrie

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice si la munte unde cerul va fi mai mult senin. in sudul si estul tarii, in zonele joase de relief, cerul va.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 noiembrie. Temperaturi inedite pentru aceasta perioada

Valorile de temperatura se vor situa peste cele normale in a doua jumatate a lunii noiembrie, chiar cu mult in nord-vestul si centrul tarii. Cerul va fi variabil, insa in sudul si estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 noiembrie. Veste neasteptata de la meteorologi. Unde va ploua?

Vremea se va ameliora, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade, iar cele minime intre 1.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 noiembrie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Desi valorile termice vor fi in scadere in toata tara, se vor mentine cu mult peste cele normale la aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 19 grade, iar cele minime intre 5 si.

inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Cand se estimeaza ca va fi gata

A fost facuta o noua amanare in cazul metroului din Drumul Taberei. Noul director al Metrorex, Mariana Miclaus, a transmis ca acesta va putea fi folosit anul viitor. Cei care s-au aflat in ultima perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )