Libnet.ro
UNICEF

20:15

Prognoza ANM pentru marti, 30 iulie. Canicula ziua si ploi torentiale seara

Playtech Playtech,
Prognoza ANM pentru marti, 30 iulie. Canicula ziua si ploi torentiale seara

Prognoza meteo emisa de ANM pentru ziua de marti, 30 iulie, anunta temperaturi caniculare in prima parte a zilei si ploi torentiale, local, seara. Prognoza ANM pentru marti, 30 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) avertizeaza ca est-ul Romaniei va fi cuprins de un val de canicula. Cu toate ca vremea va fi . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 29 iulie, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie-11 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vreme caniculara, disconfort termic si instabilitate atmosferica, pana luni seara

Duminica, vremea va fi caniculara in Bucuresti in orele amiezii, cand disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, releva prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru perioada 28 iulie, ora 10:00 - 29 iulie, ora 21:00, conform Agerpres.

SCHIMBARI RADICALE DE VREME. Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emisi prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza pentru intervalul 29 iulie - 11 august: LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E.

Anunt de la ANM: cum va fi vremea in weekend la mare si la munte. Prognoza pentru duminica, 28 iulie

Meteorologii vin cu vesti legate de vremea in weekendul 26-28 iulie. ANM a emis prognoza pentru regiunile tarii, dar si pentru munte si mare. Spcialistii ANM sustin ca temperaturile se vor mentine ridicate in Romania. in Bucuresti, vremea in weekend aduce temperaturi care vor depasi si 40 grade Celsius la soare, iar indicele de confort .

VREMEA 30 IULIE. Ploi torentiale in a doua parte a zilei. Ce zone sunt vizate

Vremea va fi calduroasa in mare parte a tarii. in nord-vest, centru si nord, precum si in zonele montane si submontane din a doua parte a zilei gradul de instabilitate atmosferica va fi.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 iulie. Berbecii trebuie sa-si urmeze inima, Taurii sunt asistati financiar

Iata pentru LUNI 29 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 28 iulie 2019. Berbecii sunt in siguranta, Gemenii nu fac nimic gresit

Mesaj nou RUNE pe ZODII Iata pentru DUMINICA 28 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 iulie. Gemenii sunt protejati, Berbecii se vindeca

Iata pentru SAMBATA 27 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 iulie. Berbecii trebuie sa scape de teama, Taurii se echilibreaza

Iata pentru VINERI 26 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 30 iulie. Leii pastreaza secrete importante. Berbecii salveaza situatia

Horoscop Berbec. Gasesti exact echipa potrivita pentru a rezolva o situatie pe care, de unul singur, nu reusesti sa o mai gestionezi. Ceilalti privesc lucrurile mult mai limpede decat tine tocmai pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )