Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prognoza ANM pentru zilele urmatoare. Unde va ninge si cat de frig va fi

Antena3 Antena3,
Prognoza ANM pentru zilele urmatoare. Unde va ninge si cat de frig va fi

VREMEA pentru 16, 17 si 18 ianuarie 2020. continuă pe Antena3

Vremea se schimba brusc. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi inchisa in urmatoarele zile.

Prognoza ANM pentru joi, 16 ianuarie. Temperaturile maxime ar putea ajunge la 10 grade Celsius

Specialistii de la ANM au informat cum va fi vremea joi, 16 ianuarie 2020. Regimul termic va ramane destul de ridicat pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime ar putea ajunge chiar si la 10 grade Celsius in unele regiuni. Precipitatiile vor fi slabe cantitativ, iar probabilitatea mai mare de aparitie va fi dupa data de 21 .

Prognoza meteo pentru luni, 13 ianuarie 2020. Ce schimbari anunta ANM la inceput de saptamana

Vremea se va mentine una buna, anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie. Pentru saptamana ce debuteaza, meteorologii aduc vesti bune legate de temperatura, iar vremea se va incalzi treptat. in foarte multe zone din tara vor fi semnalate modificarile de temperatura, atat in Moldova, cat si in Muntenia sau Dobrogea. Prognoza meteo pentru .

Prognoza meteo pentru miercuri, 15 ianuarie. Ultimele informatii despre starea vremii de la ANM

Specialistii de la ANM au informat cum va fi vremea miercuri, 15 ianuarie 2020. Trecator si izolat va burnita ori va fulgui. Expertii meteo anunta conditii de polei. Prognoza meteo pentru miercuri, 15 ianuarie. Informatii ANM Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au informat cum va fi vremea miercuri, 15 ianuarie. in zonele .

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 409,42 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 409,42 leiMWh, in intervalul orar 08:00 - 09:00.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 420,21 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 420,21 leiMWh, in intervalul orar 08.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 311 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 311 leiMWh, in intervalul orar 17.

Vreme inchisa in toata tara, temperaturile incep sa scada. Prognoza ANM

Vremea va fi inchisa local in nord-vestul, centrul, sudul si estul teritoriului, unde nebulozitatea joasa, stratiforma si ceata asociata cu chiciura vor persista, iar maximele termice se vor situa in jurul normelor perioadei.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza ANM

Regimul termic va ramane destul de ridicat pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce ar putea ajunge chiar si la 10 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce precipitatiile vor fi slabe cantitativ si vor avea o probabilitate mai mare de aparitie dupa data de 21 ianuarie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 13 - 26 ianuarie, publicata luni.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 ianuarie. Mare atentie! Vesti nu tocmai bune de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa in zonele joase de relief din sudul si din estul tarii si local in cele din vest, centru si nord, unde nebulozitatea joasa si ceata asociata cu depunere de chiciura vor persista in cea mai mare parte a intervalului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )