Libnet.ro
UNICEF

22:45

PROGNOZA METEO 13 martie. Ploi slabe si ninsori la munte

România Liberă România Liberă,
PROGNOZA METEO 13 martie. Ploi slabe si ninsori la munte

PROGNOZA METEO 13 martie. Vineri, cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii in general slabe, ploi, local in vestul si nord-estul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni si predominant ninsori, la munte. Vantul va sufla slab si moderat. continuă pe România Liberă

PROGNOZA METEO 12 martie. Ploi slabe si temperaturi de pana la 13 grade

Prognoza meteo 12. Joi, in vest, nord si centru valorile termice diurne vor marca o scadere, astfel ca vremea va deveni normala din punct de vedere termic pentru aceasta data, in timp ce in sud si sud-est se va mentine usor mai calda.

Prognoza meteo pentru vineri: Cum va fi vremea in tara, la munte si in Bucuresti

Vineri, cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii in general slabe, ploi, local in vestul si nord-estul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni si predominant ninsori, la munte. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si 14 grade in Muntenia, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 6 grade, mai scazute in estul Transilvaniei.

Prognoza meteo. Ce vreme se anunta de Paste, cat de cald va fi si unde ploua abundent

Frigul se mai domoleste in luna aprilie, insa ploile vor pune stapanire pe mai toate regiunile tarii. Daca in luna martie, vremea ne joaca feste, urmatoarele zile de primavara vor fi mai blande. in aprilie, se anunta zile calde, cu temperaturi pana la 16 grade in sudul tarii.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se strica de miercuri, insa de saptamana viitoare se incalzeste din nou

Pana miercuri 11 martie vremea va fi calda, cu temperaturi care in cea mai mare parte a tarii se vor situa peste cele normale ale perioadei, se arata in prognoza meteo pe doua saptamani emisa de meteorologi. Cu toate acestea, de joi vremea va intra intr-un proces de racire care se va termina la inceputul saptamanii viitoare.

Horoscop zilnic, 13 martie 2015: Dragostea ii bate la usa Racului

Horoscop zilnic, 13 martie 2015. Ziua de vineri este relaxanta si linistitoare. Cupidon isi face treaba bine pentru majoritatea nativilor, descurcand itele amoroase ale acestora.

Aferim!, din 13 martie pe marile ecrane din tara

Aferim!, lungmetrajul pentru care Radu Jude a fost premiat cu Ursul de Argint pentru cea mai buna regie la Festivalul International de Film de la Berlin 2015, va putea fi vizionat in cinematografele din 30 de orase din Romania, incepand de vineri, 13 martie.

HOROSCOP 13 martie: Introspectie si reevaluari pentru zodii

Horoscop 13 martie. Aproape toate zodiile fac reevaluari, astazi, fie in plan profesional, fie in plan personal. Fecioarele si gemenii au parte de discutii serioase cu persoanele iubite. Afla ce le-au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )