Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo 15 iulie. Vesti crunte de la meteorologi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo 15 iulie. Vesti crunte de la meteorologi

Luni, 15 iulie, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat in regiunile estice, sud-estice si centrale,. continuă pe Antena3

Curs valutar BNR, luni, 15 iulie 2019. Euro a crescut. Cum arata raportul intre leu si alte monede europene

Banca Nationala a RomanieiBNR) va emite luni, 15 iulie, in jurul orei 13:15, un nou curs valutar pentru monedele lumii. Pana atunci, cotatiile valutare reprezinta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR, luni, 15 iulie 2019 Ziua precedenta, vineri, 12 iulie, cand BNR a stabilit si comunicat cursul valutar de care .

HOROSCOP 15 IULIE. Leii au parte de surprize placute, Berbecii interactioneaza productiv

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IULIE 2019; Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrograde si inca sub efectul pr.

CALENDAR ORTODOX 15 IULIE. Ce sfanta sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Sfanta Iulita a trait in vremea imparatului Diocletian 284-305). A ramas vaduva la putin timp dupa nasterea fiului ei, Chiric. Cand Diocletian a.

Dunarea joaca luni, 15 iulie, al doilea meci de verificare la Bansko

Dunarea Calarasi joaca luni, 15 iulie, al doilea meci de verificare din stagiul de pregatire din Bulgaria de la Bansko. De la ora 11. 00, elevii lui Cristi Pustai isi vor masura fortele cu armenii de la FC Gandzasar Kapan, echipa care a incheiat sezonul precedent pe locul 6 in topul primei ligii, scrie arenamedia. ro.

HOROSCOP DRAGOSTE 15 IULIE. Racii isi rezolva problemele in cuplu, Fecioarele au o zi minunata alaturi de persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI IULIE 2019. Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrogr.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 iulie. Berbecii au casa protejata, Gemenii sunt sfatuiti sa iasa dintr-o situatie nesanatoasa

Iata pentru LUNI 15 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Rasturnare de situatie: Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani! SURPRIZE in perioada 15-28 iulie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prgonoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Regimul termic pentru perioada 15 - 28 iulie va fi unul oscilant, cu o incalzire semnificativa de.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii se remarca prin calitati, Fecioarele au incredere in ele

Berbec. titudinea rigida a unui prieten de langa tine are efecte negative si asupra ta, pentru ca simti imediat starile negative ale celor din jur. Devii si tu la fel de sensibil, de.

incepand de luni, 15 iulie, Adevarul iti prezinta Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues Constantin Gane

Titlul Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul luni, 15 iulie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

CFR SA incepe, in 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podul Constanta

CFR SA a anuntat, vineri, ca va incepe luni, 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )