Libnet.ro
UNICEF

10:46

Prognoza meteo ANM. Meteorologii anunta vreme frumoasasi calduroasa! Ce se intampla in weekend

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo ANM. Meteorologii anunta vreme frumoasasi calduroasa! Ce se intampla in weekend

Prognoza METEO pentru 27, 28, 29 si 30 august 2020. Vremea va fi predominant frumoasasi calduroasa pana la finalul lunii august. continuă pe Antena3

Prognoza meteo, azi, 26 august. Vreme in general frumoasa, ploi de scurta durata

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vremea va deveni in general frumoasa. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi, 26august.

Prognoza meteo: Romania, lovita de canicula si furtuni violente. Unde se anunta vreme rea si cand se racoreste

Canicula loveste din nou sudul Romaniei, in timp ce in vestul tarii va fi maturat de furtuni. Meteorologii anunta vreme calduroasa in urmatoarele zile, pe arii restranse chiar caniculara. Indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati.

Alerta meteo ANM. Vin ploile de luni: temperaturile scad in toata tara. Ce se intampla in Bucuresti

ANM a emis o noua alerta meteo! Vin ploilen iar temperaturile vor scadea in toata tara. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Alerta meteo de vreme severa! A fost emisa o noua avertizare de vreme rea! Meteorologii transmit ca, dupa canicula, urmeaza o perioada de instabilitate atmosferica accentuata. Astfel, luni, 24 august, valorile termice vor fi .

Alerta meteo ANM. Temperaturi mult prea mari in ultimul weekend al verii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prgnoza meteo pentru zilele de 27, 28, 29 si 30 august 2020. Potrivit prognozei ANM, temperaturile in perioada anuntata vor fi mult prea mari pentru ultimul weekend oficial al verii. Alerta meteo de la ANM. Temperaturi caniculare in ultimul weekend al verii Meteorologii ANM anunta vreme foarte frumoasa .

Canicula revine in Romania! Prognoza METEO 26 august 2020

Dupa doua zile de ploi si vreme mai rece decat cea obisnuita pentru aceasta perioada, canicula revine. incepand de joi, meteorologii anunta temperaturi de la pana la 36 de grade. Astazi, vremea va deveni in general frumoasa, temperatura maxima ajungand in jurul valorii de 31 de grade.

Alerta meteo ANM. Vin vijeliile in Romania: Bucurestiul e in pericol

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie anunta ploi si vijelii in regiunile vestice, nordice si centrale, precum si in zonele montane, incepand din aceasta dupa-amiaza si pana miercuri dimineata. De asemenea, in regiunile sudice si sud-estice local va fi canicula. Potrivit ANM, ploile se extind treptat spre restul teritoriilor. Alerta meteorologica ANM. incep vijeliile in Romania.

Prognoza meteo 25 august-6 septembrie. Scad temperaturile sub normalul termic. Cat de frig o sa fie noaptea

Meteorologii au anuntat ca, in urmatoarele doua saptamani, vemea va fi usor sub normalul termic in majoritatea regiunilor, cu temperaturi maxime cuprinse intre 24 si 33 de grade Celsius si probabilitatea de averse la inceputul primei saptamani de prognoza. Apoi, va urma o saptamana marcata de instabilitate atmosferica. Prognoza meteo pe doua saptamani Administratia Nationala .

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale in Romania. Ce judete vor fi grav afectate

Meteorologii ANM au emis un cod portocaliu de ploi torentiale, care este valabil in cea mai mare parte a Moldovei si Transilvaniei, nordul Olteniei, Carpatii Meridionali si Orientali, de luni, ora 12:00 si pana la ora 23:00. Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale in Romania in intervalul mentionat, in cea mai mare parte a Moldovei .

Prognoza meteo, azi, 23 august 2020. Temperaturi caniculare in aceasta parte a tarii

Prognoza meteo pentru ziua de duminica, 23august 2020, aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a.

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Acest cod galben, emis de ANM, este valabil pana marti, 25 august, ora 23:00 si cuprinde 29 de judete din Romania. Potrivit meteorologilor, astazi, intre orele 10:00 si 23:00, 29 de judete din Romania vor fi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )