Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo, azi, 26 august. Vreme in general frumoasa, ploi de scurta durata

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 26 august. Vreme in general frumoasa, ploi de scurta durata

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vremea va deveni in general frumoasa. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi, 26august. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 23 august 2020. Temperaturi caniculare in aceasta parte a tarii

Prognoza meteo pentru ziua de duminica, 23august 2020, aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a.

Prognoza meteo, azi, 25 august. Averse cu caracter torential si descarcari electrice

Vremea va fi in general instabila. Pe arii restranse se vor inregistra cantitati mai importante de apa si vor fi conditii de grindina. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va.

Prognoza meteo ANM. Meteorologii anunta vreme frumoasasi calduroasa! Ce se intampla in weekend

Prognoza METEO pentru 27, 28, 29 si 30 august 2020. Vremea va fi predominant frumoasasi calduroasa pana la finalul lunii august.

Prognoza meteo, azi, 24 august. Ploi torentiale si vijelii in aceasta zona a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM nr. )a emis o avertizare de ploi torentiale si vijelii in toate regiunile Romaniei. Cum va fi vremea luni, 24 august,la.

Canicula revine in Romania! Prognoza METEO 26 august 2020

Dupa doua zile de ploi si vreme mai rece decat cea obisnuita pentru aceasta perioada, canicula revine. incepand de joi, meteorologii anunta temperaturi de la pana la 36 de grade. Astazi, vremea va deveni in general frumoasa, temperatura maxima ajungand in jurul valorii de 31 de grade.

Prognoza meteo 25 august-6 septembrie. Scad temperaturile sub normalul termic. Cat de frig o sa fie noaptea

Meteorologii au anuntat ca, in urmatoarele doua saptamani, vemea va fi usor sub normalul termic in majoritatea regiunilor, cu temperaturi maxime cuprinse intre 24 si 33 de grade Celsius si probabilitatea de averse la inceputul primei saptamani de prognoza. Apoi, va urma o saptamana marcata de instabilitate atmosferica. Prognoza meteo pe doua saptamani Administratia Nationala .

Calendar ortodox 26 august. Ce sfinti sarbatorim azi! Milioane de romani poarta aceste nume

E mare sarbatoare in calendarul ortodox, pe data de 26 august. Azi sunt pomeniti sfintii Adrian si Natalia. De altfel, milioane de romani poarta acest nume, in special, Adrian, carora trebuie sa le spunem La multi ani. Cui spui La multi ani azi Astfel, peste 1. 3 milioane de romani isi serbeaza astazi onomastica in calendarul .

Curs BNR 26 august 2020. Cat costa un euro

Cursul valutar BNR valabil pentru miercuri, 26 august 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs BNR 26 august 2020. Cat costa un euro Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR .

Coronavirus in Romania, 26 august 2020. 54 de romani au murit in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 26 august 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat bilantul pandemiei de coronavirus pentru miercuri, 26 august. Astfel, in ultimele 24 de ore, 54 de romani au murit dupa ce au fost infectati cu coronavirus.

26 AUGUST, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1256 de cazuri noi

Pana astazi, 26 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 81. 646 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 286 pacienti au fost declarati vindecati si 9. 911 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )