Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prognoza meteo, azi, 07 iunie 2020. Vremea va fi mai calda decat in mod normal

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 07 iunie 2020. Vremea va fi mai calda decat in mod normal

Duminica, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi mai calda decat normalul acestei perioade, insa se vor semnala innorari, averse ce vor avea si caracter torential,. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 5 iunie 2020. Temperaturi de pana la 32 de grade Celsius

Dupa ploi, fulgere, grindina si o perioada mai rece, vremea calda pune stapanire pe majoritatea zonelor din Romania. Prognozameteoin principalele zone din tara. Cum va.

Prognoza meteo, azi, 4 iunie 2020. Cresc temperaturile in majoritatea regiunilor, dar nu scapam de ploi

Meteorologii anunta o ameliorare a vremii, inclusive din punctul de vedere al temperaturilor, ce vor creste, treptat, in cea mai mare parte a tarii. Prognozameteoin principalele zone din.

Prognoza meteo weekendul 6-7 iunie 2020. Vremea calda cuprinde toata tara

Dupa cateva zile reci si insotite de precipitatii, vara isi reintra in drepturi, fiind in continua incalzire. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea in weekend-ul 6-.

Vreme din ce in ce mai calda, in toata tara. Temperaturile ajung vineri la 32 de grade

Vremea va deveni din ce in ce mai calda pentru aceasta perioada, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra vineri intre 24 si 32 de grade Celsius, arata prognoza meteo.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 8-14 iunie 2020

In saptamana 8-14 iunie 2020 valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade in regiunile estice si sud-estice, iar cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare.

Calendar ortodox, vineri, 5 iunie 2020. Ce sfant este pomenit astazi

Calendarul ortodox il praznuieste pe data de 5 iunie pe Sfantul Dorotei. Acesta a fost episcop al cetatii Tirului, pe vremea imparatiei lui Diocletian, paganul imparat al Romei, iar pentru prigoana cea cumplita care era atunci impotriva crestinilor, el si-a lasat scaunul si s-a ascuns prin locuri nestiute. Sfantul Dorotei este praznuit de calendarul ortodox .

Horoscop tarot 7 iunie 2020. Taurii castiga o confruntare, Berbecii pot pierde multi bani

Horoscop tarot 7 iunie 2020. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala.

Horoscop rune 8-14 iunie 2020. Berbecii renunta sa ii controleze pe ceilalti, Taurii continua sa viseze

Horoscop rune 8-14 iunie 2020. Etalarea si interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.

Horoscop dragoste 7 iunie 2020. Taurii isi deschid sufletul, Berbecii isi folosesc imaginatia

Horoscop dragoste 7 iunie 2020. Iata horoscopul zilnic de dragoste de la ingerii iubirii pentru astazi, duminica, 7 iunie 2020.

Luna plina in Sagetator, 5 iunie 2020. Nori negri pentru doua zodii. Cine are noroc la bani

Luna plina in Sagetator vine pe 5 iunie cu vesti proaste pentru mai multe zodii, dar aduce si sperante pentru altele. Daca unele zodii isi vad planurile naruite, altele se pregatesc sa renasca parca din propria cenusa. Horoscop 5 iunie, influentat puternic de Luna plina in Sagetator Berbec Nativii nascuti sub semnul zodiacal al Berbecului .

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )