Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Cand incepe toamna. Unde se racoreste si ce zone vor fi devastate de furtuni. Cat de mult va ploua

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand incepe toamna. Unde se racoreste si ce zone vor fi devastate de furtuni. Cat de mult va ploua

Dupa potopul de caldura, vremea incepe sa se racoreasca. Probabilitatea de aparitie a ploilor in general slabe, posibil insotite de descarcari electrice va fi mai ridicata intre 5-7 septembrie in toata tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a dat publicitatii estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in urmatoarele doua saptamani, adica pana pe 8 septembrie. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo ANM pentru 26 august 1 septembrie. Cum este vremea la final de vara, schimbarile care ne asteapta

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru saptamana 26 august- 1 septembrie. Iata care sunt maximele si minimele inregistrate pentru inceputul de saptamana si ce spun meteorologii despre caldura extrema care strabate Romania inca de la inceputul sezonului cald! incepem toamna tot cu caldura? Prognoza meteo ANM pentru 26 .

E oficial. Cand incepe sezonul 7 Chefi la Cutite, emisiunea de gatit de pe Antena 1

Vine toamna, se numara emisiunile si revin tensiunile pe sticla. Cand incepe sezonul 7 al emisiunii culinare Chefi la cutite de pe Antena 1? Cand incepe sezonul 7 Chefi la Cutite, emisiunea de gatit de pe Antena 1 Show-ul chefi la cutite revine la Antena 1. Pofta de competitie s-a intetit vara aceasta, cat timp .

Prognoza meteo pentru perioada 26 august 8 septembrie. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Anuntul ANM

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni prognoza meteo pentru perioada 26 august - 8 septembrie 2019. Prognoza meteo in Banat - in primele zile, vremea va fi calduroasa, local.

Prognoza meteo ANM pentru 27 august. Ce anunta specialistii?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de marti, 27 august. Care sunt maximele si minimele indicate in toate regiunile Romaniei si cum va fi vremea in Bucuresti? Iata ce anunta specialistii, dupa codul portocaliu de vijelii si grindina din cursul zilei de ieri! Prognoza ANM pentru marti, .

Cand incepe sezonul 14 Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Concurentii vor avea parte de surprize

Te Cunosc de Undeva, emisiunea de la Antena 1, revine pe micile ecrane din luna septembrie. Sezonul 14 al show-ului prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi incepe pe 7 septembrie, de la ora 20:00. Producatorul emisiunii anunta ca in acest sezon a pregatit mai multe surprize pentru concurenti. Sezonul 14 Te Cunosc de Undeva .

Episoade noi din Las Fierbinti. Cand incepe la PRO TV sezonul 16 cu Celentano si Bobita

Las Fierbinti revine la PRO TV cu un nou sezon care se anunta a fi la fel de bun ca cele difuzate pana acum. Celentano, Bobita si celelalte personaje din serial vor continua seria intamplarilor amuzante petrecute in localitatea Fierbinti, in acelasi stil plin de umor cu care si-au obisnuit telespectatorii. PRO TV va difuza .

VREMEA. Prognoza meteo pentru saptamana in curs. Temperaturile vor urca pana la 34 de grade

Vremea se va mentine calduroasa in aceasta saptamana, caniculara in unele zone, cu temperaturi de pana la 34 de grade Celsius, in timp ce in perioada 2-8 septembrie 2019 valorile termice vor fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. De cand se intorc ploile?

ANM a publicat si prognoza lunara, valabila pana pe 23 septembrie. Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata.

Vremea calduroasa va persista. Prognoza meteo pana sambata

Vremea se va mentine calduroasa, local caniculara joi in sudul si in vestul tarii, unde dupa-amiaza disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si izolat.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 august. Vremea va fi in continuare frumoasa

Vremea va fi in continuare calduroasa, izolat caniculara in orele amiezii in Campia de Vest si in Campia Romana, unde si disconfortul termic se va mentine ridicat. Cerul va fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )